Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan veleetek, hogy tudjáátok, hogy nem (teljesen) jogos a kiakadásotok, mégis kiakadtok valamin és nem tudjáátok az érzelmeiteket leállítani és ömlik belőletek a sérelem?
Igen. De ilyenkor tudom, hogy túlzásba viszem és tudok róla objektíven is beszélni meg figyelembe venni a másik szemszögét. Kicsit mintha skizofrén lennék. Egyszerre vagyok hisztis és bírálom objektíven hogy hisztis vagyok. Azért tudom megtenni, mert sok a pozitív élmény és mélyen tudom, hogy nem szándékos/félreértem stb.
Szóval csak jelzem, hogy van valami hisztim, mondom, hogy tudom, hogy túlzás, de rosszul esik ezért meg ezért, meg tudom hogy nem így van, de így is lehet érteni stb. Higgadtam meg tudunk beszélni bármit. De jól esik néha sírni vagy megélni negatívabb érzéseket is. Persze ezt igyekszem egyedül.
Ez nem hiszti, ez meg nem oldatlan probléma, szerintem senki nem tudja a szőnyeg alá seperni, legalábbis előbb-utóbb felőrli az embert..
hisztinek van titulálva sok minden ami nem az, kommunikáció hiánya, no meg agyi kapacitás…
Nem, nincs ilyen. Amúgy vicces, hogy aki nem hisztizik, le van pontozva🤣Nyugodtan, pontozzatok le engem is, azon se fogok hisztizni, pedig még jogos is lenne😂
Nem véletlenül vannak egyre többen egyedül, ha már az a normális, hogy a semmin kell hisztizni. Ha sérelmem van, normális hangon megbeszélem a párommal, ha meg nincs, akkor nem állok neki cirkuszolni, mint egy dackorszakos kétéves. Biztos én vagyok a hülye.
Voltam ilyen helyzetben igen.
De mind igazán nagy hazugságokból adódtak. Volt, hogy apróságokon veszekedtem amik már már betegesnek is tűnhettek, de ezeket már megelőzte hazugság és a bizalmatlanságomból jöttek.
Soha többet ilyesmi kapcsolat és ez tini koromban volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!