Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan segítsek neki, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan segítsek neki, hogy elfeledje régi sérelmeit?

Figyelt kérdés

Vőlegényem külföldön tartózkodik. Nekem jelenleg nincs munkám, és be kellett fizetnem egy számlatartozást, ami 60 ezer Ft volt. Ő megjegyezte, hogy nem azért dolgozik kint, hogy ezt be tudjuk fizetni.

Nekem az a problémám, hogy nem volt jogos, hogy kellemetlen szituációba hozott engem ezzel a mondattal. Nem gondolom, hogy egy kapcsolatban ilyenekkel kell sértegetni a másikat.

Én igyekszem mindig azt mondogatni neki, hogy ha egy kapcsolatban elkezdődik egymás sértegetése, sose lesz vége.

Azt megjegyzem, hogy olyan lakásban lakunk, amit az én szüleim vettek nekünk, és a fele rá lett íratva. Szóval nekem rosszul esett.

Szerintetek ilyen marad mindig? Ha szükségem lesz segítségre, mindig ezt kapom?

#szerelem #sérelem #régi beidegződés
2013. aug. 27. 19:31
 1/2 A.R. ***** válasza:
Ha az övé is a tartozás tehát közös akkor ne ugasson már, ha csak a tied akkor tökre igaza van. Ád kettő, dolgozzál!!!
2013. aug. 27. 19:48
 2/2 anonim ***** válasza:
Elég buta szüleid vannak. Hogy kapjátok vissza a lakás felét?
2013. aug. 27. 21:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!