Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy tudnám a régi szenvedélyt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy tudnám a régi szenvedélyt visszahozni?

Figyelt kérdés
Másfél éve vagyunk együtt a szerelmemmel, sok akadályon mentünk keresztül. Az utóbbi pár hétben észrevettem, hogy mintha lanyhult volna benne az a bizonyos tűz, és már-már azt gondolom, nem szeret. Nem az együttléteinkkel van a baj, azok nagyon jók, de kevésbé érdeklődő, ritkábban hív,ír,mindig olyan egykedvű. Amikor rákérdeztem, azt mondta, szeret. De én ezt nem érzem. A segítségeteket kérem, mit tegyek? Én még mindig imádom, és teljesen kétségbe vagyok esve. Ha elmúlt nála a nagy szenvedély, hogy lehetne visszahozni, milyen módszerekkel? Ha megmaradt, miért nem érzem? Nagyon sokat sírok emiatt, persze ő ezt nem tudja...És hiába keresek, nem találok magyarázatot...Talán ti, kívülállók tudnátok nekem segíteni, biztos tapasztaltatok ilyent.
2013. aug. 20. 18:01
 1/6 anonim ***** válasza:
Semmit nem tudsz tenni.
2013. aug. 20. 18:11
 2/6 anonim ***** válasza:
Ezt sehogy.
2013. aug. 20. 18:12
 3/6 ASOT ***** válasza:
Összességében az a bajod, hogy ha nem vagytok együtt édes kettesben hanem otthon van akkor nem ír nem hív nem keres annyit téged??
2013. aug. 20. 18:14
 4/6 A kérdező kommentje:
Igen, plusz nem beszélget velem annyit, mindig saját magával van elfoglalva. Régebben órákat beszéltünk...
2013. aug. 20. 18:16
 5/6 ASOT ***** válasza:

De most már ismeritek egymást! Nem lehet minden percben beszélni egymással meg a másik nyakán lógni.

Kell a különlét.

Nincs ezzel semmi baj.

Ez nem arról szól h nincs szenvedély. Az megvan! Nem kell itt semmit sem visszahozni.

Neked kell betökélned, hogy ez így van rendjén, hagyni kell élni a másikat.

Ha együtt vagyotk minden felhőtlen!

Nincs itt semmi gond nálatok.

2013. aug. 20. 18:25
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Egyébként férfi vagy?
2013. aug. 20. 23:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!