Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Plátói kérdés! Írjak-e a régi "szerelmemnek", vagy ne? Mi a véleményetek erről?
Kb. 3-4 éve volt egy 8 hónapos "plátói szerelmi kapcsolatom". Az illetővel sosem találkoztam, neten ismertem meg és csak ott beszélgettünk (borzasztó messze lakunk egymástól), mindenesetre én nagyon beleszerettem így, és ő is belém. Az egész a 2. hónap után eldurvult, hisz neki lett egy "igazi" barátnője, de titokban ugyanúgy tartottuk a kapcsolatot, ami elég szoros volt így is. 6 hónapnyi "boldog szenvedés" után nem beszéltünk már, csak ritkábban, végül egyáltalán nem. Valamelyik nap egy-egy régi levelét elolvastam, és úgy érzem, kicsit még fáj. Viszont már nem érdekel úgy, mint szerelem/pasi. Arra gondoltam írnék neki egy e-mailt, hogy mégis hogy van, esetleg elmesélném, hogy velem mi a helyzet. Meghatározó része volt az életemnek, és az biztos, hogy sosem fogom tudni elfelejteni, emléke mindig bennem lesz.
Azóta van egy több mint egy éves kapcsolatom, őt nagyon szeretem, nagyon jól megvagyunk, és nem is akarom megbántani ezzel, de tud mindent erről a "kapcsolatomról". Ennek ellenére szerintetek írjak-e a másik illetőnek, vagy engedjem el teljesen?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!