Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti miért jegyeztek meg egy olyan régi osztálytársat aki nem volt veletek haveri viszonyban?
Figyelt kérdés
Sőt, beszélőben se, csak köszönőben.
De emlékeztek a nevére, hogy hol lakik, hogy pont mikor mit csinált.
Lehetséges hogy azért, mert tetszett?
Mert van egy nő(én férfi vagyok) aki emlékszik így rám.
Se jóban nem voltunk, se semmi.
És soha nem is jártunk.
2013. aug. 1. 17:37
1/5 anonim válasza:
Velem is ugyan ez a helyzet :DD És Én sztem azért emlékszem rá mert nagyon bejön Nekem :)
2/5 anonim válasza:
én több régi osztálytársamra is emlékszem
egyszerűen csak jó a memóriám
de lehet hogy tetszettél neki :)
3/5 anonim válasza:
Van ilyen,de belé évekig szerelmes voltam.
4/5 anonim válasza:
Vagy simán csak azért, mert több éven keresztül szinte minden nap láttuk egymást? Én majdnem mindenkire emlékszem, nevekre, miket csináltak, stb., semmi különösebb oka nincs.
5/5 anonim válasza:
20 éve nem láttam a volt osztálytársaimat, de mindnek tudom a nevét, és mindegyikre emlékszem, pedig nem voltam mindegyikkel jóban, és még csak nem is tetszett mindegyik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!