Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan beszélhetnék vele?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan beszélhetnék vele? Régi osztálytárs.

Figyelt kérdés
16 éves vagyok, általánosba volt egy osztály társam aki tetszett még oviba.. uccsó évbe pont mellé ültettek. de nem szoktunk beszélni, néha órán, meg volt hogy segítettem neki matekba, de amikor a haverjaival volt akkor allig szólt hozzám, meg néha bunkó volt, de amikor ketten voltunk akkor tök normális volt, meg volt csomószor hogy röhögtetett órán, meg úgy jól elvoltunk, mindig 1 könyvbe dolgztunk közösen, mert valamelyikünk sose vitt. de ő igazából ilyen tipikus nagyon idióta.. sőt.. nála roszabb lehet nincs is, meg drogozik, piál ( a családi háttere miatt valószinüleg) na mind1 nem ez a lényeg.. szóval 2 hete kb belájkoltam a képét fb-n, ő meg tegnap az enyémet amivel adott egykis 'reményt'.. de télleg nem beszéltünk suliba se szinte soha, max az uccsó évbe, de akkor se sokáig mert szétkellett minket ültetni , de nem értem hogy akkor amikor a haverjaival volt miért nem tudott normális lenni, meg általába csak akkor köszön ha én köszönök előre, igaz nem szoktam gyakran látni.. hogyan beszélgethetnék vele??vagy mit csináljak?
2013. júl. 30. 20:12
 1/1 anonim válasza:

A fiuk ilyenek a barataik elott mindig maskepp viselkednek mint elottunk de ez van.. tavaly nyaron nekem is nagyon hasonlo baratom volt ivott, cigizett de rajottem nem eri meg. mert mikor nincs velem egyfolytaban csak arra tudtam gondolni vajon megint kikkel issza magat se** reszegre? sok hasonlo es kulonbozo baratod lesz meg.

ha tudod magadrol, hogy kesobb nagyon fogodd banni es folyton csak arra fogsz gondolni "mi lett volna ha..." akkor menj irj neki es abbol kiderul sok minden. viszont ha nem akkor hagyd jon a kovetkezo.

2013. júl. 30. 20:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!