Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Nem tartjátok furcsának, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem tartjátok furcsának, ha egy izmosasabb-vékonyabb, magas, jóképűbb srác egy 90 kilós, 165 centis, tokás, virsliujjú nővel él együtt?

Figyelt kérdés

Mármint...bárki mást megkaphatna...

Meg is csalta a csajt x év egy csinibabával, de visszakönyörögte magát, a csaj meg hagyta, mert tudja, hogy más jó pasi rá se nézne.

2022. szept. 26. 16:31
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
67%
19. Én is leginkább azonos szinten álló párokat látok. Persze a szomszéd lányának az anyja tesvtérének a keresztapja gyakran lát ilyeneket!
2022. szept. 26. 18:17
 22/34 A kérdező kommentje:
19- mert a jó nők nem állnak le rossz pasival, kivéve ha az pénzes, de azok meg nem tömegközlekednek. Viszont jó pasit szar csajjal egy csomót látok.
2022. szept. 26. 18:21
 23/34 anonim ***** válasza:
8%

Én is csak azonos szinten levőket látok. Nők szokták telehazudni a világot ilyen baromságokkal (meg hogy a belső fontosabb nekik LOL), aztán mindig pont az ellenkezőjét csinálják, mint amit hazudnak...

2022. szept. 26. 18:22
 24/34 anonim ***** válasza:
100%

Én is ismertem ilyen párt.A nő mindig is elhízott, igénytelen és csúnya volt.A pasi kisportolt testű, átlagos arcú.Annál jobb nőt is találhatott volna.

Viszont a nőnek pénzes a családja, a pasi meg csóró volt, a nő családja segítette őket anyagilag.Emellett a nő mindent megtett neki, amit kiköpött a száján.Teszem azt éjfélkor elköpte, hogy rántott húst akar enni, akkor a nő felkelt éjfélkor rántott húst csinálni.

2022. szept. 26. 19:04
 25/34 anonim ***** válasza:
100%
Az mondjuk tény, hogy egy szinten felüli faszi prímán ki tud használni egy szinten aluli nőt. Meg aztán az is lehet, hogy homokos és így nem kell neki megdugni, de cserébe a külvilág felé meg azt mutathatja, hogy ő nem hominger. Híres embereknél is megesett ez már.
2022. szept. 26. 19:10
 26/34 A kérdező kommentje:

24, mondasz valamit. Itt a nő örökölt egy nagy házat.

Bár...ezek már 8 éve együtt vannak elvileg. 4 éve lett megcsalva a csaj, de visszafogadta a pasit.

2022. szept. 26. 19:16
 27/34 anonim ***** válasza:
100%
Van vmi komoly vagyoni érték ott.. lehet több ingatlannal rendelkezik a dagadék..
2022. szept. 26. 21:45
 28/34 anonim ***** válasza:
100%
Egyik haveromnak olyan szép felesége volt, hogy nem is értettem, hogyan tudott összejönni vele. Aztán lecserélte egy idősebb bálnára. A jó nő elviselhetetlen volt.
2022. szept. 26. 22:17
 29/34 anonim ***** válasza:
Hát basszus. Én sem vagyok top model. Sőt. 157cm 70 kilós nő vagyok. Az arcom szép, egy enyhe tokám van. A mellem nagyobb, a fenekem nagyobb, vastag a combom. Próbáltam változtatni de akkor is visszahízok egy idő utàn, mivel szeretek enni és nem bírom sokàig tűrtőztetni magamat. Viszont azt is tudom, hogy így is szerethető vagyok. Nem vagyok nagyképű, komplexusom sincs. Szeretem önmagamat és ez látszik. Emellett tanult és empatikus vagyok. Lusta disznó vagyok? Igen. Érdekel? Nem igazán. Cserébe rengeteg olyan pasim volt, mint amit leírtàl. A külső az egy kis tényező ha kapcsolatról van szó. Ha szexkapcsolatról, akkor meg mindenki talál olyat amilyet szeretne. Lehet, hogy kapcsolatra egy pasi vékony nőt keres, szexre meg egy ducibbat. Léteznek olyan emberek akiknek ilyen fétise van, de felvállalni már nem meri. Fene se tudja, miért őt választotta. De minek is kell méregetni más embereket? Attól szerinted jobb leszel? Vagy a másik több/ kevesebb? Mindenki magával és a szeretteivel foglalkozzon , és akkor kevesebb utálat lesz ebben a sz@r világban.
2022. szept. 27. 09:39
 30/34 anonim ***** válasza:
Mondok még egy példát. A királyi család… Károlynak ott volt Diana. Mégis Kamillát szerette. Millió pasi ölni tudott volna ha csak Diana megfoghatta volna a kezét. Károlynak mégis Kamilla kellett. 🤷🏻‍♀️ Még a legjobb nőket is unja otthon valaki. Nézd meg Shakirát. Megcsalta Pique. Shakirát, akiért millió férfi összetette volna a két kezét…
2022. szept. 27. 09:42
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!