Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tartjátok furcsának, ha egy izmosasabb-vékonyabb, magas, jóképűbb srác egy 90 kilós, 165 centis, tokás, virsliujjú nővel él együtt?
Figyelt kérdés
Mármint...bárki mást megkaphatna...
Meg is csalta a csajt x év egy csinibabával, de visszakönyörögte magát, a csaj meg hagyta, mert tudja, hogy más jó pasi rá se nézne.
2022. szept. 26. 16:31
11/34 A kérdező kommentje:
Mondjuk ezzel csak engem igazolsz. Annyira rémesen hangzik egy ilyen felállítás, hogy el se hiszed. XD
2022. szept. 26. 17:13
12/34 anonim válasza:
Kicsit olyan mintha féltékeny lennel, hogy miért nem veled van, miért nem te kellesz neki, amikor ilyen semmilyen nője van…
13/34 anonim válasza:
Átérzem, amit írsz. Én formásan vékony, sportos lány vagyok és mikor ilyen párt látok, én is arra gondolok, hogy “bakker simán lehetnék egy lusta zabálós házisárkány is és akkor is lehetne ilyen pasim?”. De aztán rájövök, hogy így is mindig jó pasijaim vannak és inkább maradok a sportolásnál, ha másért nem legalább a saját egészségem érdekében.
14/34 A kérdező kommentje:
Dehogy kéne ő. Mással ismerkedek. Ráadásul nem is ismerem őket. Fent vagyok egy online oldalon, ahol sokan írnak az életükről és ezeket a csaj írta le. Csak képen láttam őket.
Ilyenkor elgondolkozok én is, hogy ezt mégis hogyan?:D
2022. szept. 26. 17:19
15/34 anonim válasza:
És te mindent elhiszel, amit az interneten írnak? :)
16/34 A kérdező kommentje:
Nem. De ez egy hiteles pár. Vannak fent képeik, családi képeik és stb.
2022. szept. 26. 17:29
17/34 anonim válasza:
Hat eloszor is, ha meg csalta, akkor olyan jo pasi nem lehetett, mert hat hutlen. Kene a francnak. Raadasul csak a srac tudja mennyi novel csalta meg, lehet tobbel csak nem tudjuk. A masik hogy a kulso szepseg nem mindig parosul belso szepseggel. Az en volt ferjem kivulrol egy rendes, cuki, normalis. 4 fal kozott egy narcisztikus paranoias ember volt rengeteg lelki terrorral.
18/34 anonim válasza:
Első látásra mindig fura picit, ha nem nagyon hasonló típusú embereket látok együtt... (nem feltétlenül csak a médiaideál szerint szép vs. csúnya párokra gondolok, hanem pl. full rocker külsővel rendelkező illető divatosan öltözködővel, magas lány alacsony férfival stb.) - de aztán eszembe jut, hogy az ízlés szubjektív dolog, és ha nekik így jó együtt, hajrá!
19/34 anonim válasza:
Ti mégis hol a picsába láttok ilyeneket? Én Budapesten élek, tömegközlekedek így rengeteg embert látok az utcán és soha nem láttam még jó nőt rondával vagy épp "magas lányt alacsony férfival" meg rocker vs. szép nőt... Ti nem a Föld nevű bolygón éltek?
20/34 anonim válasza:
Nem olyan gyakran, de szoktam, tömegközlekedésen, utcán Bp-n.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!