Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Milyen együtt lenni egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen együtt lenni egy katonával?

Figyelt kérdés

Már 4 éve oda vagyunk egymásért, de sose adtam neki esélyt, mivel másba voltam szerelmes. Az a szerelem már egy ideje elmúlt. Azóta érzem magamba, hogy őt tudnám szeretni és boldog lennék vele. Nem rég kezdtünk el újra beszélni, de ma azt mondta gyakorlaton van majd kedden ír. Szóval most hétvégén otthon sincs. Találkozni is azt mondta majd kér engedélyt. Nem tudom elképzelni így milyen lenne vele együtt élni meg ilyesmi.

Tapasztalatból szeretnék választ kapni, ha van valakinek. Milyen alig látni meg ilyesmi?

2022. szept. 25. 02:20
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
39%
Nem voltam még katonával, de gondolom olyan mint egy fogorvossal vagy pékkel. ☺️ Nincs külön ismertetőjelük.
2022. szept. 25. 05:38
 2/13 Hans Pötterman ***** válasza:
98%
Unokatestvéremnek volt katona férje,sajnos megölte a házasságot az örökös távollét,el is váltak.
2022. szept. 25. 06:39
 3/13 anonim ***** válasza:
97%
A volt férjem katona, nekem nem jött be a sok gyakoat, misszió, stb...., de a munkahelyemen (honvédség) sok évtizedek óta együtt lévő párt is ismerek. Minden megoldható, hozzáállás kérdése.
2022. szept. 25. 06:57
 4/13 anonim ***** válasza:
92%
Ja négy éve odavagytok egymásért de közben meg más a voltak szerelmes :D most valamelyik kamu a kettő közül. Ha másba valóban szerelmes vagy, nem vagy oda senkiért. Ha meg mégis, akkor el kellett volna hagynod a párod.
2022. szept. 25. 07:17
 5/13 anonim ***** válasza:
97%
Nekem volt ismerősöm, akinek katona volt a férje. Egyénfüggő nagyon, hogy a hosszú távolléteket ki hogyan tolerálja. A férjét levezényelték a déli határra, s kb. 3 hetente jöhetett haza. Ő pedig egyedül maradt otthon a gyerekkel. Még a boltba lemenni is hadművelet volt. Sokszor csak úgy tudta megoldani az életét, hogy bébiszittert fogadott. Nem könnyű így, neked kell eldöntened, hogy vállalod-e a rendszeres és hosszú magadra hagyottságot.
2022. szept. 25. 08:07
 6/13 anonim ***** válasza:
96%
Egyik ismerosom kitart mellette, igaz sokszor vannak kulon, de nagyon szeretnek egymast.
2022. szept. 25. 08:34
 7/13 anonim ***** válasza:
51%

Hol katona, és milyen? USA - Navy Seal vagy Magyarország - logisztikus?

A hazai katonai állomány 5-6%-a az, aki külföldre megy. A többi a laktanyában, belföldön van.

A beosztás meg..., ahogy írta valaki: Mintha orvos, vagy őr, vagy mentős pasid lenne. Azaz hétvége, ünnepnap, nem ő dönt.

2022. szept. 25. 09:57
 8/13 anonim ***** válasza:
56%

Oda vagytok egymásért, de te másba voltál szerelmes... Oké, ez már eleve full ellentmondásos.

A másik része :minden megoldható, ha ő beléd szerelmes. Ha a szabadságba és az alkoholba, akkor nem.

2022. szept. 25. 10:53
 9/13 anonim ***** válasza:
70%
Szia én katona feleség vagyok. Elsősorban a párod személyisége a fontos, ez nem a szakmától függ! A szakmai rész annyi, hogy első a munka, ha menni kell, akkor azt nekem el kell fogadni. Elég rugalmatlan rendszer, nem olyan, mint egy átlagos hivatás. Tehát többet leszel egyedül, talpraesettnek, önállónak érdemes lenni. Itthon mindenben segít, rengeteg mindent megold. Kiváló fizikai álló képességgel, ami sok mindenhez jól jon 😊
2022. szept. 25. 10:55
 10/13 anonim ***** válasza:
100%

Az igen!

Én voltam katona, mégis le vagyok pontozva?

2022. szept. 25. 10:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!