Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Lassan már egy éve van "kapcso...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

19780805 kérdése:

Lassan már egy éve van "kapcsolatom "szabad időnk nagy részét együtt töltjük szeretem nagyon és mondtam is már neki...erre mindig egy választ kapok viszont..hogy tudom...hát nem is értem a hölgyet nagyon!miért mindig ezt a választ kapom ?

Figyelt kérdés

#tudom.....
2022. szept. 25. 16:49
 1/4 anonim ***** válasza:
46%
Egy kicsit férfiatlan vagy. Szabadidőd nagy részét? Ez már eleve gáz lenne nálam. Nekem van egy saját életem is, elvárnám hogy a férfinek is legyen. Egy férfi ezzel a folyamatos "nagyon szeretlek" szöveggel még tudat alatt is alárendelt szerepet sugároz! Egy kis cuki háziállat vagy, aki nem hagyja unatkozni a nőjét. Legyél már férfi bammeg! Érezze már a párod hogy nem vagy mindig elérhető, hogy ő is dolgozzon már meg az érzésekért, ne érezze hogy a markában tart, sőt azt érezze, hogy bizony el is veszíthet. Ez egy vékony jég, de ez van.
2022. szept. 25. 16:53
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Mert nem szeret. Te is idézőjelbe tetted azt, hogy kapcsolatod van, akkor nyilván vannak ennél is megkérdőjelezhetőbb dolgok. Miért nem tisztázzátok, hogy mit éreztek, mit szeretnétek, merre haladtok? Az 19780805-ből gondolom 44 éves vagy, nem gyerek, nagyon időszerű lenne megtanulni kommunikálni!
2022. szept. 25. 16:54
 3/4 A kérdező kommentje:
Természetesen már beszéltünk róla ..a hölgy egyszer így gondolja egyszer úgy nagyon szeret mint barátot és többet is érezz barátságnál nem szeretne elveszíteni,én szerelemmel szeretem
2022. szept. 25. 17:09
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Mégis milyen kapcsolat van köztetek? Egyedülállóak vagytok, hány éves, milyen gyakran találkoztok, beszéltek, és miről, terveztek együtt bármit?
2022. szept. 25. 17:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!