Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan lehet elfelejteni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehet elfelejteni?

Figyelt kérdés

A lenyeg. Nagyon nagyon szerelms vagyok mar vagy 9 eve egy ferfiba ,, tavaly oszog volt kapcsolatom vele, bem voltunk egyutt, de beszeltunk es talalkoztunk. Kihasznalt.

De tavaly ota egyutt van valaki massal es utazgatnak olaszorszagba, Spanyolorszagba, Angliaba, Amerikaban is voltak mar . Nagyon rosszul esik hogy ra ennyi idot szan, ram meg dzinte semmit :(

Hogyan lehetne ot elfelejteni?

Mit tegyek?

Annyira faj hogy massal van es massal ennyire torodik... velem nem sosem.

2022. szept. 23. 20:18
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Szakítottatok - miért vinne téged mindenhová? A jelenlegi barátnőjének ez nem tetszene, és amúgy sem illő az exet is vinni.
2022. szept. 23. 20:23
 2/8 anonim ***** válasza:

Szerintem együtt se voltak.

Amúgy meg úgy lehet, hogy meg unod, hogy le sem xar téged: no contact és nem leszel kapcsolatba vele. Idővel elmúlik. Ha nem léped meg, ne is várj többet, dagonyázz csak benne még pár évet.. ez ilyen.

2022. szept. 23. 20:35
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Te nem értékeled önmagad, ezért nem szeret más sem. Bántott egy férfi, megalázott, és te még mindig úgy nyilatkozol hogy szerelmes vagy belé, ezért nyilván nem értékeled önmagad. Azt kellene felfognod, hogy a valóságot lásd, hogy ő rosszul bánt veled, és nem adta meg neked azt, amitől te boldog vagy - és olyan embert kell keresned, aki megadja. Addig meg se állj, és ne azt nézegesd, hogy ki merre utazik, attól nem leszel előrébb.
2022. szept. 23. 21:12
 4/8 A kérdező kommentje:

Igen, csak hat olyan rosdzul esik, hohy a masik lannyal ennyit foglalkozik, utazgatnak mindig, rgyutt vannak mindig.... olyan jo lenne a masik lany helyeben lennem:(((

Nagyon szomoru vagyok... sztem biztosan tobbet erdemeltem volna, legalabb annyit akivel most megosztja az eletet.

2022. szept. 23. 21:24
 5/8 A kérdező kommentje:
Nincs onbizalalmam az teny, es nem tudom magamat tartani ertekelni sem mar :(
2022. szept. 23. 21:26
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Te nem érted amit írnak, akkor nem is fogsz változni.. próbáld meg értelmezni, és megrágni a válaszok szavait magadban..

“olyan jo lenne a masik lany helyeben lennem:”

Sosem leszel a másik lány. Tudod miért? Mert a másik lány mindig olyan lány, aki nem engedi magát xarrá alázni. Aki tiszteli magát.

Te azért nem vagy a másik lány, mert látszik, hogy xar a sem veszed magad. (Bocs). Akkor mégis ki tisztelne téged? És ugyan miért, ha magadat sem tiszteled?

Ahhoz, hogy te legyél a másik làny (akit szeretnek és megbecsülnek), azt értsd meg, hogy először magadat kell szeretned, tisztelned, és megbecsülnöd.

Máshogy sose fogod ezt elérni.

Ahogy más emberek döntéseit is tiszteletben kell tartani: agyaddal és szíves fel is elfogadod, hogy te msot a másiknak nem vagy olyan fontos, tudatosítod, majd ELENGEDED, és nem adsz ezután már többe utat a válasza után annak, hogy kihasznaljon.

Ezt egy módon tudod megtenni: nem beszélsz nem találkozol vele, nem nezegeted, plane nem keresed. Semmi. Aztán idővel jobb lesz. Nem vagy egyedül, sokunk volt már úgy hogy a másik nem akart többet, vagy mást akart.

Aki tiszteli magát, az itt lezárja, also sorban maga miatta. Majd tovabblép. Nekünk sem könnyű, de tiszteljük magunkat és így lehetünk csak hamarabb jobban. Neked qrva rosszul működik a viszonulasod a világhoz. Ezen kene változtatnod, hogy kikerült a méltatlan helyzetekből és emberektől.

Bár azt is tudom, hogy aki ilyen szinten sérült annak hiába körmöltem le ilyesmiket. Mert de a mhàsssikkk lyáhhháànnynyy yrhdhtjzjadhhsdáà

2022. szept. 23. 21:35
 7/8 A kérdező kommentje:
Hat igen tenyleg hagytam h mrgalszzon es sosem szerettem magam , inkabb ot jobban, mint sajat magamat :( o e gem sosem vallalt fel, voltunk etteremben meg setaltunk, de a barataival sosem talalkoztam... es vegkepp nem utaztunk egyutt volt h hozzam sem szolt , csak szeretkeztunk.... kihadznalt... de a masik lanyt viszi mindenhova, vannak kozos barataik. Tenyleg irigyle azt a lanyt..
2022. szept. 23. 21:50
 8/8 anonim ***** válasza:

A másik lányba feltehetően szerelmes. Sajnos az érzéseket meg nem lehet irányítani.

Neked most önmagaddal kéne foglalkoznod, nem a másik lánnyal és nem vele. Neked is eljön az időd, de arra meg kell érned, rendbe tenned magad lelkileg.

Illetve még valami : amit te is akarsz, az nem kihasználás, szerintem. Tehát te is akartál szexelni, vacsorázni, sétálni. Nem ez a jó szó erre. Egyszerűen ő élt a lehetőséggel, hogy te is akarod. Viszont azok az idők már elmúltak. Ideje lenne lapozni.

2022. szept. 24. 12:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!