Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valóban szeret engem ?
Miből gondolod, hogy csak pénzt akar? De egyébként ha csak pénzt akar azt kitudod küszöbölni, egyszerűen nem adsz neki.
Bár ha nem tudsz benne bízni, akkor nehéz egy kapcsolatot fenntartani. Ha ennyire nem bízol benne akkor értelmetlen a saját idődet rabolnod.
Ezek szerint gazdag vagy és úgy érzed csak azért jött veled össze.
Hmm, nem biztos, de én is inkább erre tippelek.
Arról nem beszélve, hogy több mint valószínű az exevel kavart, míg te ot hiányoltad, sirattad,téged szépen letiltott, majd mint egy féltékeny barát ismét hulyit.
Úgy tűnik ő lehet akivel csak szeretne, de neked nem szabad.
Ez nem 50.50 kapcsolatra utal úgyhogy szerintem szépen tiltsd le és az egész hátralevő életedben ne szólj hozzá!
Igyis-ugyis kopannal, serulnel.
Nem is értem igazából, hiszen megmondta neked hogy nem szerelmes beléd!
Nem is fog, csak jó lennél neki minden szempontból, ennyi.
Felejtős...
Mondani lehet mindenkinek hogy szeret, a tettek szerintem sokkal többet mutatnak, és hiába pontoztok le akkor is van igazság abban amit írtam.
A kedves kérdező most rukkolt elő azzal, hogy a drága exe kalandtipus... Azt írtam hogy:
'Arról nem beszélve, hogy több mint valószínű az exevel kavart, míg te ot hiányoltad, sirattad,téged szépen letiltott, majd mint egy féltékeny barát ismét hulyit'.
Nem értem mi a probléma ezzel, különösen azt a tényt figyelembe véve, hogy a drága ex nyugodtan belemegy csak szex kapcsolatba. Ergo feltételezhető hogy míg a kérdező senkivel nem feküdt le addig a párja szépen megkufircolta az exet(max végig járta János-várost).
És igen ha tetszik ha nem, ez nem egyenrangú kapcsolat, mert a a barátja azon kiakadt h fb-n képet látott, míg ő élte a nő(ke)t.
Plusz azt ne felejtsük el hogy igenis mondta neki hogy nem szerelmes belé, persze szerethet,és beléd is szerethet, de akkor se lesz jó vége, mert ez nem adok-kapok alapokon nyugszik.
Őszintén szólva én nem is kezdtem vele újra, de még nem késő, a lényeg hogy hadd el és ismerkedj, találj új partnert, aki tényleg szeret és főleg ki is mutatja.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!