Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lehet a hiba bennem?
Figyelt kérdés
28 eves F vagyok es meg nem volt baratnom. Eddig rafogtam arra, hogy biztos mert kover vagyok, fogytam 15 kilot, mostsem vagyok sovany de jol erzem magam a boromben. Lanyokkl is jol elvagyok mint barat. Nehezen ismerkedek de ha megnyilok mindenki kedvel de parkent senkinek sem kellek. Nem vagyok szepfiu sem de nalam "rosszkepubbek" meg koverebbek is kapnak part de nekem megsem megy.2022. szept. 19. 21:23
1/3 anonim válasza:
"parkent senkinek sem kellek"
Ez miből derül ki?
2/3 A kérdező kommentje:
Onnan, hogy akarkihez kozeledtem mindig nem volt a valaszuk. Valami kifogas kisereteben.
2022. szept. 20. 05:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!