Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányoktol kérdezem jobban, bennem van a hiba?
Figyelt kérdés
Szerintetek,ha párotok,másnak bokolna,vagyis szolna valamit,akkor nem elég fontos neki a barátnöje?A lányba van a hiba ,higy ilyet csinál a pasija,nem elég csini vagy most megunta?2015. dec. 21. 21:34
1/3 anonim válasza:
egy köcsög a pasi..
vagy túlreagálja a lány, ha nem akkora dolog az a bók
2/3 anonim válasza:
hát vannak fokozatai a bókolásnak is.
Mondjuk én elég háklis vagyok az ilyenekre, mellettem ne udvaroljon másnak a barátom.
Azt sem szeretem, ha engem dicsér meg másnak a férje/barátja.
3/3 anonim válasza:
Bók: egy kedveskedő dicséret. Mikor találkozom egy ismerősömmel, és megdicséri a ruhámat, a hajam, vagy bármi mást. pl: de jó lett a frizurád, kinél vágattál - ez egy bók.
Flört: mikor két ellenkező nemű szóban "cicázik" vagyis egy laza udvarlási forma, érzelmek nélkül.
Ha a barátod bókol egy nőnek, az nem azt jelenti, hogy nem vagy elég fontos neki.
Ha flörtöl más nőkkel, az jelentheti azt, hogy más nők is érdeklik melletted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!