Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Lányoktól kérdezem: mennyire...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányoktól kérdezem: mennyire lenne ez zavaró?

Figyelt kérdés
Nincs túl sok anyagi jellegű ambícióm. Mondjuk nem létminimumon tervezek élni, de például autóra, nagy házra és drága ruhákra nem vágyom egyáltalán. Még ha nagyon felvetne a pénz, akkor sem mennénk drága helyekre, mert nem érdekel az ilyesmi. Inkább az egyszerűbb életet részesítem előnyben. Nem az a kérdés, hogy baj-e ha nem vagyok gazdag, hanem hogy az zavarna-e, ha nem is tennék semmit annak érdekében, hogy nagyon magas életszínvonalon éljek. Céljaim természetesen lennének mindig, csak más jellegűek.
2015. dec. 7. 23:29
 1/9 anonim ***** válasza:
Szerintem önmagában nem kizáró ok.
2015. dec. 7. 23:37
 2/9 anonim ***** válasza:
Én magas életszínvonalhoz vagyok szokva, és a munkámban is sokat keresek. Igénylem azt hogy nyaraljak, hogy néha elmenjek a párommal welness hétvégére (olcsóbbakat szoktunk keresni ilyen bónuszoldalakról) az átlalad leírtak alapján számodra ez kidobott pénz. Meg nem annyira értem, ha valakinek megvannak hozzá az adottságai hogy biztos anyagi helyzetet, magas életszínvonalat biztosítson a családjának miért nem tesz érte? Nem illenénk össze, mert szerintem téged zavarna ha én olyan dolgokra akarnék költeni, amivel te nem értesz egyet. Olyat kell keresned aki szintén a puritán egyszerű élet híve. Én szeretek megengedni magamnak néha egy kis fényűzést.
2015. dec. 8. 00:02
 3/9 anonim ***** válasza:
En jol keresek, megengedhetnek egy komolyabb lakasfelujitast meg kocsit. De egyikre se koltok. Igy ezt a reszet megertem. Nem olyan zavaro az eletstilusod.
2015. dec. 8. 00:04
 4/9 anonim ***** válasza:

Engem nem zavarna, bár ha én megtehetném, rengeteget utaznék, világot látnék. Utazgatni sem szeretsz?

22L

2015. dec. 8. 00:59
 5/9 anonim ***** válasza:
52%
annyira magas a kettes életszínvonala, hogy éjfélkor még a gyakorikérdéseket bújja. Én meg a mikulás vagyok annyira magas az életszínvonalam, hogy több száz éve az északi sarkon élek a manókkal és minden évben milliónyi embercsemetének szerzek örömöt a világon mindenhol. Az angolszászokhoz kétszer is el szoktam menni, azok olyan buták még a tejet és a sütit is kikészítik nekem, szerencsére Rudolfnak kell a tápanyag a hosszú útra, nem minden rénszarvasnak van piros orra és tudja reptetni a piros szánt annyi ajándékkal megpakolva.
2015. dec. 8. 01:04
 6/9 anonim ***** válasza:
Nem értem mi köze van az anyagi helyzetnek ahhoz, hogy valaki ezt a szart olvassa. :D
2015. dec. 8. 01:56
 7/9 A kérdező kommentje:

De igen, bár az utazásról is kicsit más elképzeléseim vannak, mint az átlagnak :D

2015. dec. 8. 08:39
 8/9 anonim ***** válasza:
4-es vagyok, mik az elképzeléseid? :)
2015. dec. 8. 21:54
 9/9 A kérdező kommentje:
Privátban leírom, mert nem akarok offolni.
2015. dec. 8. 21:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!