Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki hány évesen volt először szerelmes? Viszonzott volt?
6 éves voltam és máig nem derült ki, hogy viszonzott volt-e. (Óvodai időszak, 15 hónappal fiatalabb nálam.)
Lehetett akár igen is, mert nagyon zavarban volt annak idején az akkor 5 éves kisfiú. 1980.-ban történt, emlékeim szerint ősz volt.
Általános iskolában még láttuk egymást (4. és 8. osztály között, 1984. szeptemberétől 1989. júniusáig.)
A ballagás napján derült ki (8. osztály,) hogy született egy kisöccse nemrég, csak jól titkolta.
1991. június 20.-án láttam utoljára személyesen. Facebook-on értesültem róla, hogy megnősült és kisfia van.
Mivel már réges-régen megkopott bennem az az érzés, félig-meddig közömbösen vettem tudomásul a tényeket.
Arra emlékszem, hogy folyton jókedvű volt és nevetgélt, de zavarban is volt ezzel a tulajdonságával egyidejűleg.
17-18 voltam.
viszonzott volt de hülye voltam...nagy kár, hogy kihagytam
4-es válaszoló
Soha ne add fel, idővel mindenkinek összejön.
5-ös válaszoló
Jól értem, 15 évesen alakult ki az első kapcsolatod, ami 12 évig tartott?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!