Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Letezhet az, hogy eletem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Letezhet az, hogy eletem hatralevo reszeben egy fiuert fogok sirni, es sosem lesz senkim?

Figyelt kérdés
2022. szept. 16. 22:53
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Döntés kérdése. Ha így akarsz élni, szíved joga. Van, aki imád szenvedni, ebben lelki örömét. Vernyogással is eltelhet egy élet, igen. Aztán van a másik ember, aki azt mondja, hogy ezt így nem csinálja tovább, terápiába jár, és megoldja a saját problémáit, aztán boldog párkapcsolatot alakít ki, családot és jövőképet. Mert így is lehet. DÖNTÉS kérdése.
2022. szept. 17. 01:30
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Nem őt szereted, hanem már csak egy idealizált képet a fejedben. Pszichológus, ha egyedül nem megy.
2022. szept. 17. 06:40
 13/16 anonim ***** válasza:

Nekem volt ilyen férfiként szerintem te kapaszkodóként használod őt.

Azt mondják azok keresik ennyire az intimitást szexuálisan akik a hétköznapban nem tudják megélni.

2022. szept. 17. 07:46
 14/16 A kérdező kommentje:
Elotte sem es utana sem fogott meg senki
2022. szept. 17. 12:58
 15/16 anonim ***** válasza:

Mert nem akarod elengedni és nem adsz esélyt magadnak. Tipikus, ha nem is figyelsz arra, akivel beszélsz, hanem csak arra, hogy miben nem hasonlít rá.

Első körben ne abból indulj ki, mi lehetett volna pont vele, hanem hogy mit szeretnél. Kis önismeret...

2022. szept. 17. 16:41
 16/16 anonim ***** válasza:

Kicsit mesélnél róla (a történetről)! Így nehéz, hogy alig tudni valamit!

Voltatok együtt, vagy nem? Vagy hogy szerettél bele ennyire?

2022. szept. 17. 16:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!