Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ő van a szívemben már egy éve, pedig nem is ismerem, mivan velem? Irjak neki egy uj profilbol? 23L
Parszor beszeltunk messengeren, megnyilt nekem en is neki. De aztan mégis vege lett ennek az ismerkedesnek.
Annyira megfogott kivul, belul, hogy azota is rola almodozok, soha senki nem tetszett igy, a szemelyisege is nagyon kozel kerult hozzam..
Probaltam azota "ismerkedni" , csak beszelgetni messengeren de mem ment, az volt bennem hogy, hozza szolni sem akarok mashoz, es nem is tudok
Amikor abbamaradtak ezek a "beszelgetesek" , mindig megkonnyebbultem..
Nem tudom hogy foghatott meg ennyire valaki, akit nem is ismerek de o az elso aki ilyen hatassal volt ram.
Levagyok neki tiltva, nem akar engem. Nem tudom ot felkeresni sem ha akarnam akkor sem
Gondolkoztam hogy csinalok egy uj profilt amibol bejelolom es irok neki, de ha ujra visszautasit rosszabb lesz mint most, viszont ha nem probalam meg utoljara, igy, hogy eltelt sok ido es talan valtozott benne valami, orokke banni fogom. Velem egyidos fiu.
Azota szomoru vagyok ejjel nappal, fogytam is. Nem tudom mivan velem
Irjak neki utoljara? Hogy beszelhetnenk e?
Mi történt, ami miatt letiltott?
10# voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!