Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt, hogy letiltottál valakit aki fontos volt számodra és áll profilból felvetted vele a kapcsolatot úgy, hogy ő nem tudta, hogy te vagy az?
Figyelt kérdés
Ha igen, mi célból?
Mit akartál megtudni?
Később bevallottad neki, hogy te vagy az?
Mi lett a kimenetele?
Férfi vagy nő vagy?
Olyanok ne írjanak, akik nem kompetensek benne. Kösz
2021. júl. 15. 18:38
2/13 anonim válasza:
Nem írtam neki, csak nézegetem. :D
3/13 anonim válasza:
igen, megesett, hogy kamuprofilrol stalkoltam az egyik exemet, de annyira pszicho nemvagyok, hogy ra is irjak. egyszeruen csak kivancsi voltam, mi van vele, becsajozott-e mar stb stb. nem volt bennem semmi hatso szandek.
4/13 anonim válasza:
Én sem írtam, és én is nézegetem. :D
6/13 A legrosszindulatúbb válasza:
Akit letiltok, azt nem azért tiltom le, hogy kamu accountot regisztráljak és arról lessem a profilját. Le van tiltva, ne keressen, én se vagyok kíváncsi rá.
7/13 A kérdező kommentje:
Akik érdemben tudtak válaszolni a kérdésekre, azoknak köszönöm. A többiek pedig nem tudnak olvasni és értelmezni!
2021. júl. 15. 19:26
9/13 anonim válasza:
Senki nem válaszolt érdemben. 😂
10/13 Lucaszek96 válasza:
Engem most is követ kamu profilbol ez fix , de meg sosem irt egyszer viszont úgy is fog..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!