Melyik a félelmetesebb számodra, a Covid járvány vagy a vele kapcsolatos eltúlzott reakciók a média, kormányzat, lakosság részéről?
???
Nem olvastátok el a cikket, én nem tudom elolvasni senki helyett.
Ahogy ezt az akkori kormányzati reakciót sem tudom elolvasni és értelmezni senki helyett:
Most ezekkel a cikkekkel mit akarsz mondani? A tudósok már régen jósolják egy világméretű járvány kitörését, mivel levezették a valószínűségét az előző évszázadokban megjelent vírusokból és sok egyéb tényezőből. Azt nem tudják előre megállapítani, milyen és melyik lesz ez, ezért jobb félni, mint megijedni. A kínaiak is azt remélték, hogy mindenki megússza kisebb veszteséggel, ahogyan ez eddig is történt, ezért próbálták elhallgatni. Most nem így lett, úgy látszik ez a vírus sokkal masszívabb, veszélyesebb, mint az előzőek.
Nem értem, végül is mi a gondod?
Én pl. kedves kérdező nem nézek tv-t, nem olvasok híreket csakis és kizárólag egyedül a munkám során hallott történetekre figyelek és onnan szűröm le, hogy a környezetemben mennyi a beteg és bizony-bizony egyre több megbetegedésről hallok, amik számomra hiteles információk.
És köszönöm szépen , én nem szeretném elkapni ezt a vírust.
A vírustagadókat nem értem, szerintem nem járnak nyitott szemmel illetve füllel a világban.
Én magam részéről úgy tartok a vírustól, hogy március óta egy betűt nem olvastam a vírusról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!