Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nagy csalódás volna számodra...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagy csalódás volna számodra ha évekkel később a kapcsolatodban kiderülne hogy a srác, annak idején 2 év 8 hónapot volt fiatalkorúaknál?

Figyelt kérdés

Teljesen titokban tartom, a sulit utána folytattam, és a munkámban sem hátráltatott

22 éves vagyok

2014. okt. 12. 21:01
 1/6 anonim ***** válasza:
ha évekkel később mondanád el, igen... miért nem lehet tiszta lappal kezdeni?
2014. okt. 12. 21:04
 2/6 anonim ***** válasza:

Munkád = vasazás, lomizás?

Iskola = alsó tagozat?

Bevételed = segíj?

2014. okt. 12. 21:07
 3/6 anonim ***** válasza:
Mondd el neki, minél később annál rosszabb
2014. okt. 12. 21:10
 4/6 anonim ***** válasza:
Meglepődnék és elgondolkoznék a dolgokon. Attól függ milyen életet élsz most. Nem az első randik egyikén, de egy éven belül illene szerintem elmondani. Ha szeret veled marad. De hogy később egy ilyen titok kiderül az szerintem rosszabb.
2014. okt. 12. 21:14
 5/6 A kérdező kommentje:

Nem mondhatom el pont az előítélet miatt, egy 19 éves csaj teljesen máshogy élné meg az ilyesmit, mint egy 39 éves, gyerekes nő

A mai világban így is baromi nehéz ismerkedni, mert senki nem bízik senkiben

1-es

Kár hogy ennyire beszűkült látóköröd van hogy rögtön ez jut eszedbe, mintha más típusú ember nem is létezne

2014. okt. 12. 21:16
 6/6 anonim ***** válasza:
Nem tolerálnám. A párom is volt javítóban, nem zeng róla ódákat, de a kapcsolatunk elejétől tudom. Ha kiderült volna, hogy elhallgatta, netán hazudott, az megölné a kapcsolatunkat - hiszen ki tudja, még mi más fontosat hallgat el? Nem tudnék benne bízni.
2014. okt. 13. 10:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!