Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
15 ev nagyon soknak számít ?? Akik között ennyi év van mik a tapasztalataitok? 25L 40F
Nekem is most hasonló különbséggel tetszik egy pasi, csak köztünk csak 14 van.
Én is sokat agyalok, hogy vajon működhetne-e nem csak szexkapcsolat, hanem több is.
Nemtudom, szerintem a legneccesebb a gyerek kérdés ilyenkor. Valószínű ők 40 évesen már akarnának, de én még nem. De mire én akarok egy most 38-40 éves pasi már lehet kicsúszik az időből.
Hát nehéz dolog.
Egyébként szerintem csak a korkülönbség önmagában ne gátoljon.
Volt munkatársnőm 25 évesen férjhez ment egy negyvenvalahány éves férfihez és babájuk van. Boldognak tűntek és jól megvannak.
Én most 24 évesen egy 48 évessel vagyok kapcsolatban.
Nagyon egyénfüggő minden :)
De hajrá!
17 év korkülönbséggel szeretek vkit.
erre és rád sem mondhatják, h. "apáddal" jársz, ha 20-nál több év lenne köztetek, akkor már bajosabb lenne.
Húszévesen jöttem össze a 36 éves exférjemmel (nem magyar). 37 voltam amikor elváltam. Soha többé nem jöhetett szóba idősebb férfi, főleg nem ennyivel. Pedig ő nem volt papis, még most sem az (42-58 vagyunk, a gyerekünk miatt még mindig kapcsolatban). De egy "új" öregedő pasit nem tudnék megkívánni, az exemmel ha együtt maradtunk volna az más. Akkor jöttünk össze amikor a legjobb korában volt, megöregszik mellettem, hát ilyen az élet. Most lesz nemsokára az esküvőm a 11 évvel fiatalabb párommal és babát is várok.
Van egy barátnőm, hasonló életúttal. Ő is 42, neki 13 évvel idősebb volt az első férje, de ő kb 17-18 éves kora óta volt vele, nem az első pasija volt de nem volt sok előtte. Ugyanakkor volt az esküvőnk, 2006-ban, nekik is egy gyerekük van és ő is ugyanakkor dobbantott mint én és ugyanakkor van a második esküvőnk :) Neki most volt júliusban, nekem most lesz. Az ő párja nem sokkal fiatalabb nála, 40 éves, de nagyon helyes, harmincnak kinéző srác.
Szóval nekem az a véleményem hogy ekkora korkülönbséggel nem sokszor lesz holtomiglan-holtodiglan. Észrevesszük az öregedő férfi mellett hogy mi még mindig fiatalok vagyunk és kellenénk is a fiataloknak.
#12 vagyok
Gyerek témával úgy állunk, hogy neki van 2 kisebb gyermeke, én pedig nem akarok szülni soha. A gyerekekkel nincs gondom :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!