Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
15 ev nagyon soknak számít ?? Akik között ennyi év van mik a tapasztalataitok? 25L 40F
Nem tudom; a férfi összejönne veled, ha a javadra lenne 15 év? Kellenél neki, ha 55 éves lennél? Vagy ha 40 lennél, ő meg 25?
Ha egy kicsit is úgy érzed hogy a válasz nem, akkor gondolkozz el, hogy miért is kellesz neki, és hogy jó-e hosszú távon erre építeni.
Inkább úgy mondanám, hogy ma még elmegy.
Ha csak szexelni akartok, semmi komoly, akkor működik. Ellenkező esetben nem fog. Akkor se, ha nem terveztek gyereket. Ez már egy generációs szakadék. 5 év után pedig berobbannak a különbségek.
Éppenséggel simán beleszerethet a faszi, egyszer bonyolódtak hasonlóba, de én nem akartam komolyat, így abba is maradt.
Szerintem hosszútávon nagyon kijönnek az ebből fakadó hátrányok rád nézve, de ettől függetlenül vannak, akiknek működik, persze.
Beleszeret... hagyjuk már! Az a "szerelem" valójában csak annyit jelent, hogy a szexuális élvezetek és az egója miatt elkezd ragaszkodni a másikhoz. De ez rohadtul nem szerelem.
Tesztelni akarod? Dobd be, hogy te jövőre esküvőt akarsz, utána meg gyereket. Majd meglátjuk akkor milyen komoly is az a "szerelem"!
#1: Ez nettó hülyeség.
Ennek analógiájára: ha mondjuk egy 170 centis nő nem akarna összejönni egy 155 centis pasival, akkor egy 185 centissel se jöhetne össze?
Minden embernek megvannak a saját preferenciái. Nem ritka, hogy egy férfi a nála fiatalabb nőket kedveli. Az sem ritka, hogy egy nőnek a nála idősebb férfiak jönnek be. Fordítva mindkettő jóval ritkább. És nem azért, mert mindenkinek aljas szándékai lennének, hanem mert attól, hogy valaki valamit kedvel, vagy elvisel, még nem kell, hogy a fordítottját is szeresse. Ráadásul itt konkrét személyekről beszélünk. Jobb esetben ebbe szeret bele az ember, és nem az életkorába.
Az érzelmek pedig nem a korkülönbségtől függnek. Miért ne szerethetné szívből? Nem mellékesen: hány olyan esetről tudok/tudunk, ahol alig volt korkülönbség, mégsem lett belőle jó kapcsolat.
Még nincs semmi olyan köztünk csak beszélgetünk, az se biztos hogy lesz....De én kezdek beleszeretni, ő meg inkább az a csendesebb fajta.
Pontosan ezért érdekelt az emberek véleménye de ugylátom inkább csak negatív irányba megyünk el , mindenesetre köszönöm mindenkinek a véleményét 😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!