Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Két ember között szerelemben "vétkesen" soknak számít a 27 év korkülönbség? (a nő a fiatalabb) Leírnátok hogy kb. hány éves kortól lenne ez a korkülönbség elfogadható?!?
Szerintem nem, persze csak ha már 18 fölött van a csaj!
Az sem utolsó szempont, hogy ne az legyen életed célja, hogy együtt öregszetek majd meg...
Ekkora korkülönbség nem fogadható el semmilyen életkorban.
Az apád lehetne. Valameddig működhet, de hosszú távon nem. Amikor te 50 éves leszel, a férfi 77. Akkor veszed észre a nagy korkülönbséget.
Ha elmúlt 18 a fiatalabb fél akkor nem. DE.....na.
Köztünk 17 év van, 6 éve vagyunk együtt. Én vagyok a fiatalabb. Az egyik kolléga nőm és férje között meg 23 év van. Elég régóta együtt vannak ők is.
Együtt már nem lesztek boldog nyugdíjasok. Valószínű, hogy mi sem. De amíg tart jó nekünk. Nem foglalkozunk másokkal.
Ti se foglalkozzatok!
Kérdező!
Hány éves vagy?
Végül hogy döntöttél?
Köszönöm a válaszokat!
Kedves utolsó kommentező köszönöm a kérdésed: 18 éves vagyok,és úgy döntött Ő hogy válasszak a saját korosztályomból.De én ezzel nem értek egyet,de végül szétmentünk sajnos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!