Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok két randi között...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok két randi között mennyi idő teljen el, ha ti is érdeklődtök? Ez soknak számít?

Figyelt kérdés

Heti 2-3 randevú sok a 7 napos héten? Amik mondjuk kb két-három naponta történnének?

Pár éve még azt láttam, hogy nyolc-tíz nap alatt simán lehetett négy randit is összehozni a lányokkal, mostanában pedig inkább azt, hogy a heti kettő is már nagy szám néha, de legjobb esetben az átlag. 18-25 évesekről van szó vegyesen.

Emlékszem volt lány, akivel így találkoztunk, hogy vasárnap-kedd-csütörtök-vasárnap. Ma már ilyen gyakorisággal mintha lehetetlen lenne lányt találni aki hasonló módon ráér

2016. szept. 27. 19:32
 1/8 anonim ***** válasza:

Nálam ez pasifüggő...

Volt, akivel minél többet akartam találkozni. És olyan is volt, akiből heti két nap is elég volt. És nem azért, mert nem jött be.

De amúgy számomra úgy általánosságban a heti 2-3 teljesen ideális.

2016. szept. 27. 19:34
 2/8 anonim ***** válasza:

Nekem eleinte heti egy találka bőven elég lenne az elején.

20/l

2016. szept. 27. 19:41
 3/8 anonim ***** válasza:
Heti 3-4 a legjobb. Mi a parommal majdnem minden nap talalkoztunk az elejen. Mondjuk ebbol kb 1-2 volt csak ugymond randi, a tobbi inkabb egyutt logas volt a haverjaival, az ilyen ketszemelyes randik nekem annyira nem jonnek be meg neki se, inkabb szerveztek mindig valami programot a haverjaival es hivott engem is.
2016. szept. 27. 19:46
 4/8 anonim ***** válasza:
Heti 1 az elején.
2016. szept. 27. 19:56
 5/8 anonim ***** válasza:

én egy héten 72 órát dolgozok, ehhez képest rengeteg

de ha több időm lenne,nem zavarna

2016. szept. 27. 20:19
 6/8 anonim ***** válasza:
Ez egyénfüggő. Én pl ha kedvelek valakit, vagy érdeklődöm valaki iránt szeretnék minél többet találkozni vele. Az exemmel az első randink után közvetlenül másnap jött is a következő. Ez csak a két félen múlik, hogy ki mit hogy szeretne.
2016. szept. 27. 22:44
 7/8 anonim ***** válasza:

"Az exemmel az első randink után közvetlenül másnap jött is a következő" :D

A kulcsszavak benne is vannak: exemmel , másnap jött is a következő.

Ne értestek félre nem konkrétan a hozzászóló a "célpont" de ezen jót nevettem, meg kell hagyni.

Szóval igen, attól függ hogy a két fél mit szeretne: majdnem, de nem.

2016. szept. 28. 04:06
 8/8 anonim ***** válasza:
Kedves #7 nem igazán értem ez miért volt számodra mulatságos, hogy az első randi után másnap újra randiztuk, nem igazán hinném, hogy ebből következtetést lehetne le vonni a kapcsolat minőségét és hosszúságát tekintve. Elhiheted, hogy nem egy öt randis kapcsolat volt. Most az, hogy vége lett valamilyen okból az attól totál független, hogy a kapcsolatunk elején mennyit randiztunk és bár azt írtad, hogy nem én vagyok a célpont azért valamelyest én is beletartozom a célpontok közé így úgy éreztem nem hagyhatom szó nélkül, hogy szerintem hülyeségeket beszélsz :)
2016. szept. 29. 03:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!