Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ha az első két randi között sok idő telik el, mindig a srácnak kell írnia?
Egyáltalán szerintetek mennyire fontos az, hogy minden nap beszéljetek a sráccal?
Ezt csak azért kérdem, mert első randi után a lány írt rám először, aztán pedig én 4-szer neki. 3 napja nem írtam, ő sem írt. Szerintetek kezdeményeznem kellene mindig? Egyáltalán van jelentősége annak, hogy mennyire tartjuk a kapcsolatot az ismerkedés elején?
Mindig van jelentősége, mennyire tartjátok a kapcsolatot. Azzal, hogy ráírsz, jelzed, hogy gondolsz rá. Ha már három napja nem juttok egymás eszébe, vagy úgy csináltok, mintha nem jutnátok egymás eszébe, akkor ez a történet köztetek szépen szét fog csúszni.
Én amúgy randi után már telefonálgatnék este, nem írogatnék. Sokkal személyesebb.
2
Ki számára kiábrándító? Hát ő úgysem tudja ezt :)
De ha érdeklem akkor ő is ír nem?
Tehát volt már öt randitok? Meddig jutottatok ezalatt az öt randi alatt? Csók? Ölelés?
Nekem úgy tűnik, hogy nem nagyon haladtok egyről a kettőre és kezd kifáradni a dolog. Ha minden rendben lenne, akkor ez a kérdés nem merült volna fel.
Szerintem hívd el egy hatodik randira és vidd dülőre ezt a dolgot. Ha nem úgy van vége a hatodik randinak, hogy összejöttök, akkor én a helyedben hagynám ezt a lányt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!