Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miért csinálja ezt velem a férfi?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csinálja ezt velem a férfi?

Figyelt kérdés
Van egy férfi aki kis ideig a szeretőm volt, most le lehet nyugodtan hurrogni, igen a szeretőm, én meg az ő szeretője. Nemrég időt kért, mert belém szeretett, azóta alig ír, de találkozni akar, csak nálam ez nem oké, hogy nem érdeklődik annyit felőlem mint az elején, én így nem tudok vele talizni, hogy nem mutat olyan érdeklődést. Amikor mégiscsak beszélünk neten, akkor érzem rajta, hogy kíván, de mintha megpróbálná elnyomni magában. Miért csinálja ezt? Tényleg ennyire belém szeretett és próbál kicsit elfelejteni mert soha nem lehetünk egy párként együtt?
2022. szept. 5. 13:55
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Kezdek lemondani róla, bármennyire is fáj, lehet igazság abban amit írtok. ☹️
2022. szept. 10. 08:59
 12/13 anonim ***** válasza:
Én tűpontosan ezen mentem át a volt kedvessel. Végleg eltávolodtunk, majd szakítottunk. Sajnálom. :(
2022. szept. 11. 15:58
 13/13 A kérdező kommentje:
Mondtam neki, hogy ha nem kellek akkor lemondok róla, azóta meg így szeretlek úgy szeretlek. 😕
2022. szept. 12. 07:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!