Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi van akkor ha egy férfi ezt csinálja?Lehet nem kellett volna megírnom?
Nem vagyunk már 20évesek.Mindketten kilépünk egy hosszú kapcsolatból.Őt 3hónapja hagyták el.Támogatjuk egymást lelkileg egy jó ideje.Barátok vagyunk úgymond.Nincs köztünk ennél több.Volt már,hogy együtt aludtunk,simogatás ölelve alvás volt.Múlt napokban együtt aludtunk,volt minden is.Utána napokban megírtam neki,hogy szeretem,kissé alkoholos állapotban. Így éreztem akkor,hogy ezt meg kell tennem.Erre nem kaptam választ.(Mondjuk mostanában szakítás miatt is,elég hullámzó érzelmeim vannak,ezt tudja,érzékeli,de ő is hullámzó hangulatban van,még mindig.)
Szóval,másnap írt,hogy megyünk-e akkor Balcsira.(mert úgy volt megbeszélve,előtte) Mintha az az üzenet meg sem történt volna.Nagyon kedves ,de nem kérdezett szólt azzal kapcsolatban semmit.Hozzáteszem lehet jobb is.Tudja azt is,hogy ittunk barátnőimmel úgy küldtem el azt az üzenetet.
Szégyenlem is magam,meg nem is.Lehet nem kellett volna megírnom.Úgy érzem magam mint egy idióta.
:))) ezen most nagyot nevettem.
Amúgy úgy is érzem magam kb.
Nem is tudom mit érzek...de én már leírtam neki amúgy.Még én kezdeményezzek ezzel kapcsolatban beszélgetést?Még mélyebbre süllyedjek?Kizárt...
Tényleg brazil sorozat.
"nem is tudom mit érzek"... "de amúgy már leírtam neki"
Még mindig nem fogtad fel....
Szexkapcsolatba vagytok. Nem párkapcsolat és soha nem is lesz az. A pasi csak a szex miatt van veled. Ezért nem válaszolt a szerelmi vallomásodra. Kikerülte, hogy ne kelljen választ adni, mert tudja jól hogy akkor elbukná az ingyen punci és kereshet másikat.
Gyanítom, hogy ja fel mernéd hozni neki személyesen ezt a témát, hogy hebegne habogna valamit vagy terelné a témát. Ha annyira biztos lennél benne hogy ő is hasonlóképpen érez, akkor fel mernéd tenni a kérdést személyesen is. De mivel érzed hogy valami nem kerek, így inkább itt teszed fel róla a kérdést, hátha azt írjuk hogy biztosan szeret csak nem meri bevallani...
Egyértelmű, hogy nem így érez ahogy te
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!