Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csinálja ezt? Mit tegyek, ha szeretem?
A helyzet bonyolult.
2 éve ismerjük egymást, kezdetben csak sokat beszélgettünk, de nagyjából fel éve megváltozott az egymáshoz való hozzáállásunk. Írásban gyakran felizgatjuk egymást, szex hát...
Élőben nem történt eddig semmi, de egy hete először találkoztunk civilben is. (eddig csak munkában láttuk egymást)
Mondta, hogy egy kicsit zavarban van, végül a találkozón elcsattant egy csók Rengeteg vágyakozást éreztem rajta is és magamon is.
Bonyodalom: hívta az élettársa miközben beszélgettünk...
Másnap nem keresett, két napra rá hosszan írtam neki a találkozóval kapcsolatos érzelmeimről, ő is írt, majd bevallotta, hogy teljesen összezavarodott, mert látta hogyan nézek rá és tudja, hogy érzek iránta, valamint önmagát illetően is össze van zavarodva, és lelkiismeret furdalása van emiatt, mert kapcsolatban van és a felelősség.. stb.
Feltettem neki néhány kérdést, amire válaszolt is. Utána nem beszéltünk két napig, majd keresett, hogy mi zajlik le bennem?
Mielőtt válaszoltam volna, újra írt amiben azt kérdezte, hogy jobb lenne ha nem írna?
Mondtam neki, hogy azt semmiképpen sem akarom...
Két napig újra beszéltünk ismét felizgatjuk egymást, ment a szex chat, de utána felhozta, hogy ő kapcsolatban van és nem akar ilyen helyzetbe kerülni és össze van zavarodva, és azt szeretné, ha egyáltalán ne vágynék rá és ne lennének felé érzelmeim, mert ő ezzel nem tud megbirkozni és nem tud nekem kapcsolatot ígérni és könyörögve kér, hogy ne hozzám őt ebbe a helyzetbe.
Mondtam neki, hogy én már képtelen vagyok ezt annyiban hagyni, nekem ő kell.
Erre két napja felém sem néz, nem is ír, nem válaszol.
Biztosan nem egyszerű neki, de nekem sem az, és ő is kellett, hogy idáig eljussunk, teljesen megnyílt és átadta magát.
Mit tehetnék?
Mire véljem a viselkedését?
Szeretem, vele akarok lenni.
Ő 32 N, én 31 F
Palija van. Mellette te is bejössz neki, de rizikós, hiszen akivel együtt van az már biztonságosan ott van. Veled ki tudja lehet nem működne a kapcsolat, ezért inkább maradt a régivel.
Ha nagyon bejön még próbálkozhatsz hátha szakít vele és nálad köt ki, de 1 hónapnál többet ne csessz el az életedből erre ha nem jön össze. Keress mást.
"könyörögve kér, hogy ne hozzám őt ebbe a helyzetbe"
Ezek után mit nem értesz?
Mit tehetnél? Keress olyan nőt, aki szingli és nem két farokra játszik. Hogyha jelenlegi barátjánál ezt megteszi, valószínűleg melletted is megtenné. Ilyen nőre vágysz?
Mire véljem a viselkedését? Valószínűleg otthon nincs minden rendben, és jól esett neki, hogy más férfi nőként néz rá, ugyanakkor nem akarta megcsalni a barátját, valószínűleg megbánta, ami köztetek történt, hiszen megkért, hogy hagyd békén, szerintem ezt mindent elmond.
Bizony Kedves Kérdező!
Ha valóban, ténylegesen szereted, akkor eleget teszel a kérésének. És hagyod őt. Hogy aztán a saját levében fő-e tovább, az már az ő dolga.
Ám, ha te ragaszkodsz hozzá, akkor csak az ő életét nehezíted meg és bonyolítod el.
Ez viszont már a Te felelősséged. És akkor az derülhet ki, hogy Te nem is igazán őt szereted, hanem önmagadat szerettetnéd általa.
Az igaz szeretet, de a szerelem is... NEM KÌVÁN SEMMIT! Ettől válik igazzá.
Hanem hagyod, hogy Ő döntsön amellett, hogy a jelenlegi párja mellett "szenved-e" a továbbiakban, avagy inkább "megtér" hozzád. Idővel persze.
Persze... van még egy (nem túl korszerű) alternatíva... ami régebben volt nagy divat.
Megküzdesz a párjával. De... ezt sem ajánlom. Mert, ha már harcolnod, küzdened kell a szerelmedért... na olyankor tekintitek (mindketten) egy tulajdonolni való "darab húsnak", avagy mai nyelven "két lábon járó vaginának" azt a Nőt, aki pedig NEM AZ.
Az ERŐ legyen Veled!
Nagyon sajnálom ezt a történetet, mert valamilyen szinten szomorú.
Viszont. Ahogy a 2 es is írta, több mint 30 évesen, nem szabad ilyesmikbe belemenni a neten.
Ez borzasztóan be tudja hülyíteni az emembert. Én több társketesőn is fönn vagyok pl,m és ott aki komolyan keres, és nem csak szórakozik, az a következőket mondja:
"Egy, max 2 levél váltás, utána tel. szám csere, telefon, és ha még mindig minden oké, akkor találkozás. Ennyi.
Aki komolyan gondolja, az nem fog hetekig levelezni, főleg nem szex csetelni, az találkozni akar.
Ennek ez a menete, ez dönti el a komolyságot.
Szerintem hagyd a nőt teljesen magára, ha nem tud nélküled meglenni, akkor úgy is ömlik magát, és melletted fog dönteni.
Ne adj magadról semmilyen jelt. Se e mail, se telefon, semmi.
Had érezze, hogy hiányzol e neki vagy sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!