Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miért agyalok sokszor hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért agyalok sokszor hogy mit tudtam volna adni neki hogy velem maradjon a párom?

Figyelt kérdés

19/L

2 és fél évet voltunk kb együtt, nekem első volt

én nagyon szerettem őt, ő is szeretett engem, de sajnos szakítottunk már majdnem 1 éve, mert csak kötődik hozzám, barátok vagyunk még, de nem egy pár, osztálytársak is vagyunk még egy évig

örülnék ha vissza kapnám őt, de ugye sajnos elég kevés hozzá az esély

az volt a baj a mi kapcsolatunkba hogy kevés programot csináltunk (amit utolag bánok) és mindig szülökkel kellett egyeztetni, ami nem volt jó

2022. szept. 4. 22:02
 1/9 anonim ***** válasza:

Nem szabad ilyen helyzetekbe, ilyen érzésekbe benne ragadni. Az, hogy nem maradtatok együtt, az azért volt, mert nem illettetek össze. Akik igazán, rajongással szeretik egymást, és passzolnak is, azokat ilyen apróságok nem választják szét.

Fogadd el, hogy azért történt, mert egy jobb dolog vár rád. Tanulj a hibákból, ne kergess valamit, ami megakadályoz abban, hogy boldogan, függetlenül éld a mindennapjaidat.

Élvezd ki, hogy nem vagy kapcsolatban, mert minél jobban megszereted önmagad egyedül, annál előbb fog egy tényleg hozzád illő ember a párjának """"választani"""".

(28l)

2022. szept. 4. 22:10
 2/9 A kérdező kommentje:
én mikor látok másik bárhol, nem fog meg úgy meg mint a barátom, már mint hogy nem tetszik úgy mint a barátom, én nem is gondoltam volna hogy lesz nekem valaha barátom
2022. szept. 4. 22:12
 3/9 anonim ***** válasza:
50%
De ha tényleg szereted, miért nem engeded el, hogy boldog lehessen? Én életemben először 19 évesen voltam szerelmes, az a szerelem gyorsan (1 év) véget ért (természetesen nem miattam). Másodszor 28 évesen. Ritka kincs, de megéri várni rá, meg fejleszteni önmagunkon.
2022. szept. 4. 22:16
 4/9 A kérdező kommentje:
én engedem őt, már mióta csak barátok vagyunk, hagyom hogy azt csinálja mait akar
2022. szept. 4. 22:19
 5/9 anonim ***** válasza:

Pont ez a baj, hogy barátok vagytok, folyton látjátok egymást, miközben te még szereted. Így nem is fogsz tudni továbblépni. Ő meg, ha akarna még tőled valamit, lépett volna.

Próbáld vele minél kevesebbre szorítani a kommunikációt.

2022. szept. 4. 22:32
 6/9 A kérdező kommentje:

én már nem úgy szeretem csak mint egy barát, most léptem túl a szakításon

próbálom

2022. szept. 4. 22:36
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Ez elég ellentmondásos azzal, hogy “örülnék, ha visszakapnám”…
2022. szept. 4. 23:11
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
19 éves vagy... nem kell, hogy rögtön más fogjon meg. és ha szerettétek volna egymást, csináltatok volna programokat, és megoldottátok volna a szülőkkel. Azért agyalsz ezen, mert nem tanították meg neked, hogy értékeld magad, jó vagy úgy, ahogy létezel, és számtalan lehetőséged van az életben, szeretni fogsz mást / másokat még ilyen erősen. Ehelyett van az, hogy hogy felelhetnél meg jobban másnak... Jó lenne, ha erre majd rájönnél, és a saját boldogságod foglalkoztatna, nem az, hogy másnak hogy lennél jó.
2022. szept. 5. 00:40
 9/9 A kérdező kommentje:

Szülők sokszor nem engedték ide-oda

És az a baj hogy sajnos legtöbbazör otthon voltunk és telefonozrunk, alig csináltunk valamit

2022. szept. 5. 16:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!