Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért agyalok sokszor hogy mit tudtam volna adni neki hogy velem maradjon a párom?
19/L
2 és fél évet voltunk kb együtt, nekem első volt
én nagyon szerettem őt, ő is szeretett engem, de sajnos szakítottunk már majdnem 1 éve, mert csak kötődik hozzám, barátok vagyunk még, de nem egy pár, osztálytársak is vagyunk még egy évig
örülnék ha vissza kapnám őt, de ugye sajnos elég kevés hozzá az esély
az volt a baj a mi kapcsolatunkba hogy kevés programot csináltunk (amit utolag bánok) és mindig szülökkel kellett egyeztetni, ami nem volt jó
Nem szabad ilyen helyzetekbe, ilyen érzésekbe benne ragadni. Az, hogy nem maradtatok együtt, az azért volt, mert nem illettetek össze. Akik igazán, rajongással szeretik egymást, és passzolnak is, azokat ilyen apróságok nem választják szét.
Fogadd el, hogy azért történt, mert egy jobb dolog vár rád. Tanulj a hibákból, ne kergess valamit, ami megakadályoz abban, hogy boldogan, függetlenül éld a mindennapjaidat.
Élvezd ki, hogy nem vagy kapcsolatban, mert minél jobban megszereted önmagad egyedül, annál előbb fog egy tényleg hozzád illő ember a párjának """"választani"""".
(28l)
Pont ez a baj, hogy barátok vagytok, folyton látjátok egymást, miközben te még szereted. Így nem is fogsz tudni továbblépni. Ő meg, ha akarna még tőled valamit, lépett volna.
Próbáld vele minél kevesebbre szorítani a kommunikációt.
én már nem úgy szeretem csak mint egy barát, most léptem túl a szakításon
próbálom
Szülők sokszor nem engedték ide-oda
És az a baj hogy sajnos legtöbbazör otthon voltunk és telefonozrunk, alig csináltunk valamit
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!