Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megéri manapság párkapcsolatban élni? Milyen érzés lehet? Maradjon a MGTOW(Men Going Their On Way)?
Figyelt kérdés
Nekem nincs tapasztalatom párkapcsolat terén.Így 26 éves férfiként mennyire nézhetnek le a nők? Nagy hátrány vagy vonzó?2022. aug. 17. 12:28
1/27 anonim válasza:
Valakinek megeri, valakinek nem. Nekem nem eri meg.
2/27 anonim válasza:
Soha többé nem kell, soha többé.
Sem társ, sem együttélés, semmi.
Elég volt a hűtlen, hazug emberekből!
3/27 anonim válasza:
semmiképp nem vonzó, h. közel 30 évesen még sosem volt nőd.
mit mond ez el rólad?
4/27 anonim válasza:
Férfiként nem éri meg. Ha Übermensch vagy, akkor nem kell párkapcsolat, hogy a nők tömegesen kínálják fel magukat neked. Ha középszerű, akkor lehetsz kapcsolatban, amiben a barátnőd érzelmileg bántalmaz, amiért nem vagy jobb pasi, majd meg is csal.
5/27 anonim válasza:
Nekem megéri. Nagyon jó.
Engem nem érdekel, hogy volt-e kapcsolatod.
8/27 anonim válasza:
Egy bizonyos érzelmi intelligencia szint alatt nem éri meg
9/27 anonim válasza:
Elgondolkodtál már azon hogy miért nem volt eddig barátnőd?
10/27 anonim válasza:
az ilyen nyomiknak nyilván nem éri meg.
mivel sikertelen vagy, feltetted ezt a kérdést, és abból próbálsz erőt meríteni, ha a hozzád hasonlók azt írják, nem éri meg... és lepontozol mindenkit, aki az ellenkezőjét mondja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!