Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megéri manapság párkapcsolatban élni? Milyen érzés lehet? Maradjon a MGTOW(Men Going Their On Way)?
18
Azt mondtam, hogy csúnyanéni érvelést használt az idézett komment írója, mire te magadra vetted, mondván, hogy te ilyet nem tettél. Ebből joggal következtettem arra, hogy te írtad a kommentet, hiszen különben miért hangsúlyoznád, hogy neeem, ne te nem érveltél rosszul.
Legközelebb kicsit próbálj meg gondolkodni, édesem.
#21: Olvasd már vissza, hogy mit írtál NEKEM... :D
"Olvasd el, amit írtál:" És bemásoltál utána egy olyan szöveget, amit nem én írtam. Komolyan, ezek után képes vagy vergődni, hogy te nem úgy írtad? Ennyire megbomlott a realitásérzékelésed? :O Ez tényleg klinikai eset szintje ám.
"mire te magadra vetted, mondván, hogy te ilyet nem tettél"
Öhm... Tényleg ennyire nem tudod, hogy miket írsz? NEKEM címezted azt a választ. Mi az, hogy magamra vettem? Persze, hogy magamra vettem, ha egyszer nekem írtad... o.O
"Ebből joggal következtettem arra, hogy te írtad a kommentet"
Nem, nem joggal következtettél arra. Előítélettel és frusztrációval következtettél erre, gondolkodás nélkül. Még a pontszámom sem egyenlő azzal a válaszolóval... :D De, téged ilyenek nem is igazán érdekelnek. Mint mondtam, csak az érdekel, hogy a napi frusztrációd levezesd itt a férfiakon.
"hiszen különben miért hangsúlyoznád, hogy neeem, ne te nem érveltél rosszul."
Mert talán nekem írtad, azért? :D
"Legközelebb kicsit próbálj meg gondolkodni, édesem."
Te nem szeretnél nekiállni? Mekkora pofa kell ahhoz, hogy benézz valamit és tovább erőltesd a valótlanságaid?
Neked címeztem, de egyes szám harmadik személyben beszéltem a komment írójáról. Tudod mit jelent ez? Azt, hogy nem neked tulajdonítottam, csak miután te magadra vetted.
Menj vissza a harmadik osztályba, mert agyi szinten sajnos ott ragadtál.
#23: Nem, nem egyes szám harmadik személyben beszéltél. NEKEM írtad, hogy ÉN írtam.
Tényleg nem fogod fel, hogy benézted? Tényleg ennyire képtelen vagy beismerni? Érzékeled egyáltalán a valóságot?
Túl most már három komolyabb párkapcsolaton azt mondom: Ha másért nem, akkor a tapasztalatok miatt érdemes legalább egy párkapcsolatot átélni - annak minden szépségével, és nehézségével együtt. Pontosítok: Ha másért nem, akkor azért mindenképpen hogy tudd, mit is akarsz kihagyni az életedből.
Szubjektív véleményem: Nekem jó most szingliként. Azt csinálok és akkor amit és amikor akarok.
Ma egy férfivel nem történhet annál jobb dolog, mint hogy összeköti az életét, az álltala kölcsönősen imádott nővel.
Nem kell ezt túl magyarázni.
Ma egy férfi nő nélkül olyan, mint egy lukas gumimatracon vergődés az Atlanti Óceánon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!