Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Megéri manapság párkapcsolatba...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megéri manapság párkapcsolatban élni? Milyen érzés lehet? Maradjon a MGTOW(Men Going Their On Way)?

Figyelt kérdés
Nekem nincs tapasztalatom párkapcsolat terén.Így 26 éves férfiként mennyire nézhetnek le a nők? Nagy hátrány vagy vonzó?

2022. aug. 17. 12:28
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
73%
Attól függ kinek
2022. aug. 17. 15:33
 12/27 anonim ***** válasza:
83%
Szerintem aki MGTOW akar lenni, az azzal teszi a legnagyobb jót a társadalomnak, ha tényleg az is lesz. XD
2022. aug. 17. 15:40
 13/27 anonim ***** válasza:
13%
#6: Valóban szánalmas, amit tapasztalt. Mármint, érted... Nem ő, hanem akikkel tapasztalta.
2022. aug. 17. 15:48
 14/27 anonim ***** válasza:
90%

13

És rettenet szánalmas, hogy ebből azt a következtetést vonta le, hogy a csúnyanénik így meg úgy. Ezek szerint az a nő, akit megerőszakolnak, joggal jelenti ki minden férfiról, hogy szadista állat.

2022. aug. 17. 15:51
 15/27 anonim ***** válasza:
8%
Férfiakat általánosítani az rendben van. Sőt, még trendi is. Csak a nőket nem szabad, az rossz.
2022. aug. 17. 15:54
 16/27 anonim ***** válasza:
19%

#14: [link]

Sehol nem írtam olyat, amiket próbálsz rám húzni. Ha nem megy a mondatok értelmezése, irány vissza a suli. Ha a frusztrációd miatt vagy képtelen felfogni ék egyszerű mondatokat, akkor meg egy pszichológust lenne érdemes felkeresned.

Sehol nem írtam, hogy a csúnyanénik így meg úgy. Vannak értelmes nők. Mármint, nem te, de vannak.

A megerőszakolós szöveged meg egyszerűen nevetséges.

#15: Hát, igen. Ez a gyk. Itt mindig, mindenért a férfiak a hibásak. Ha egy férfinak negatív tapasztalatai vannak bármiben, akkor ő a hibás, mert rosszul csinálta. Ha a nőknek negatív tapasztalataik vannak bármiben... Hát, természetesen akkor is a férfiak a hibásak.

2022. aug. 17. 15:57
 17/27 anonim ***** válasza:
81%

16

Olvasd el, amit írtál:

"Ha középszerű, akkor lehetsz kapcsolatban, amiben a barátnőd érzelmileg bántalmaz, amiért nem vagy jobb pasi, majd meg is csal."

Ezek szerint az átlagos férfiak barátnői mind érzelmi bántalmazók és hűtlenek. Ez igencsak csúnyanéni érvelés.

2022. aug. 17. 16:14
 18/27 anonim ***** válasza:
0%

#17: Amit írtam? Jézusom, ember... Azt sem tudod, hogy kinek és mire válaszolsz? :D Én sehol nem írtam ilyet, te szerencsétlen...

És ez a magyar internet egyetlen helye, ahol egy érvelési hibát nem vesznek figyelembe, hanem éltetik. Gratulálok. Nektek aztán tényleg tök mindegy, hogy mit írtok vagy mire pontoztok, szimplán ha férfit kell szidni, akkor csináljátok.

2022. aug. 17. 16:31
 19/27 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem nyugodj le.
2022. aug. 17. 16:34
 20/27 anonim ***** válasza:
0%

#19: Éreztem, hogy értelmes érv nem fog összejönni, miután ide lett böfögve valami teljesen alaptalan a részetekről. Az meg már csoda lett volna, hogy beismered, hogy nagyon benézted, kire húzol rá olyat, amit nem is ő írt... :D

Egyébként teljesen nyugodt vagyok. Ne gondold, hogy ennyire egyszerű emberek képesek bármiféle érzelmet kiváltani belőlem.

2022. aug. 17. 16:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!