Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Azt kérte, maradjon plátói...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azt kérte, maradjon plátói szinten köztünk minden. vajon tényleg szeret, és meddig lehet csak gondolatban szeretni valakit?

Figyelt kérdés

Itt a gyakorin sokszor olvasok olyan (troll) véleményeket, hogy a férfiak csak szexet akarnak, meg kihasználni, hát lepődjetek meg, de ez, amit most elmesélek, épp az ellenkezőjéről szól.

Szóval lelkileg közel kerültünk egymáshoz egy férfival, akinek van élettársa.

Nem látok rá a kapcsolatára, hogy az mennyire minőségi és hogy ő boldog-e benne.

Valami kialakult köztünk, amiről beszélni sem mertünk, de mindketten éreztük.

Biztosan nem (csak) szexet akart tőlem, mert nem történt semmi, és még ráutaló dolog sem.

Beszélgetések voltak, és nem elcsépelt témákról, hanem minden fontosról: politika, irodalom, vallás, tudomány stb.

És akkor azt mondta, hogy ő el fog most búcsúzni tőlem, de részéről nem szűnnek meg felém az érzések, hanem plátói szinten megmaradnak, hogy gondolatban vele vagyok, és ő velem lesz.

Biztos nem akar ebbe jobban belemerülni, meg lojális akar maradni a társához is.

Mintha két tűz közé került volna.

Igazából számomra nehéz, hogy ezt mondta, hogy plátói szinten ezt fenntartja, mert tudom, hogy jelentek neki valamit, nyilván én is gondolok rá, és így belül ezt még nehezebb lezárni.

Nem tudom mit gondoljak erről?

2022. aug. 10. 10:51
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Azt, hogy a partnere nem csak hasznos, hanem értékes a számára.
2022. aug. 10. 10:58
 2/15 A kérdező kommentje:

1

ha fontos neked a csajod, azt kéred egy másik nőtől, hogy maradjatok plátói szerelemben? és biztosítod őt arról, hogy sokat ábrándozol róla?

2022. aug. 10. 11:06
 3/15 anonim ***** válasza:
62%

Nem szeret.

Talonokat tart csak. Sokan csinálják kapcsolatokban hogy másokat behülyítenek érzelmekkel bombázzák illetve azzal amire a talon vebő/kaohato amit hallani akar.

Ha pl anyagias penzsóvár lennél, akkor nem azzal bombázna hogy szeret, hanem elküld neked egy parfümöt, meg ilyenek. Ha valami másban lenne érdeked nem az érzelmekben akkor azzal a más dologgal manipulálna.

2022. aug. 10. 11:10
 4/15 anonim ***** válasza:
0%
*vevő/kapható
 5/15 anonim ***** válasza:
62%

Van olyan akinek az aktuális társával kicsit ellaposodik a kapcsolata, akkor egy harmadik személy felé fordul lelki támogatásért. Csúnyán kifejezve ezek az emberek "lelki szemetesládaként" funkcionálnak. De annyit nem érnek, hogy miatta borítsa a meglévő kapcsolatát. Van aki otthon megkapja a szexet, de lelkileg esetleg nincs akkora összhang, vagy ha van is, akkor is érdekesebb, izgalmasabb egy harmadik személy.

Vannak akik csak talonokat gyártanak, már előre megalapozzák egy lehetséges kapcsolat alapjait, ha esetleg szakításra kerülne a sor az aktuális párral, akkor rögtön legyen kihez fordulni.

Nem mondom, hogy nálatok is így van, de ezek is létező verziók.

Az viszont kiszúrás valahol a párjával, hogy kijelentette:

"részéről nem szűnnek meg felém az érzések, hanem plátói szinten megmaradnak, hogy gondolatban vele vagyok, és ő velem lesz."

Hát akkor mennyire szereti a jelenlegi párját, ha neki "érzései" vannak feléd amik nem fognak megszűnni(!)?

Így téged is szívat érzelmileg a párjáról nem is beszélve aki erről semmit sem tud.

6/15 anonim ***** válasza:
9%

#1-es szerintem is nagy hülyeséget írtál!

Kérdező, szerintem benn akar tartani a körben téged.

Miért? Mert ha esetleg úgy döntene, lezárja a kapcsolatát, kéznél legyél.

Ezzel a szöveggel, amit mondott, téged megfoghat, és még jó ideig apellálhat az érzéseidre.

Talán ő sem tudja mit akar pontosan. Most ezt tűnhetett neki a legracionálisabb döntésnek, de szinte biztos, hogy küszködik magában.

Az is biztos, hogy az élettársával nem lehet neki annyira felhőtlen, ha elkezdett rád másként gondolni.

2022. aug. 10. 11:12
 7/15 anonim ***** válasza:

Ne legyetek álszentek! Attól még, hogy van valakinek egy értékes, jól

működő kapcsolata, egyáltalán nem garancia, hogy soha többet senki fenn tetszik meg! Az, hogy ezzel mit kezd, más kérdés!

2022. aug. 10. 13:20
 8/15 anonim ***** válasza:
26%

De épp arról van szó, hogy az álszentség az, ha az illető azt hiszi, jól működik a párkapcsolata, miközben ilyen szöveggel tart talonban egy másik nőt, és róla fantáziál.

És vajon tényleg az asszonyka mit szólna, ha ezt tudná?

2022. aug. 10. 13:24
 9/15 anonim ***** válasza:
86%
Attól még működhet jól a párkapcsolata!
2022. aug. 10. 13:49
 10/15 anonim ***** válasza:
26%

Tényleg? nem tudom, hogy te milyen nemű vagy, de ha a párod hasonló módon viselkedne mással, te valóban azt gondolnád, nagyon jól működik a kapcsolatotok?

2022. aug. 10. 13:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!