Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mennyi időnek kellett eltelnie...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi időnek kellett eltelnie, hogy rájöjj, a párod az igazi vagy egy nagy szerelem az életedben?

Figyelt kérdés
Mi volt, ami ezt az érzést kiváltotta?

2022. szept. 2. 22:12
1 2
 11/15 NTBS ***** válasza:
82%
Évek.
2022. szept. 9. 13:14
 12/15 anonim ***** válasza:
76%
Sok év
2022. szept. 10. 13:10
 13/15 anonim ***** válasza:
50%
2-es, te jól választottál és nagyon szerencsés vagy. Nekem az összes kapcsolatom úgy alakult, hogy a kutyámat csak megtűrték, mert szerintük nem helyes beengedni a házba az állatot. A kapcsolat elején mindig előadják, hogy végülis nem zavarja őket, de nem jöhet be ide vagy oda, aztán soha nem vesznek seprűt a kézbe, mert az én kutyám szőre, takarítsam csak én. Meghaltak az idős kutyáim, évekig egy kutyusom volt, most fogadtam be egy kidobott kutyát, aki egy angyal és pillanatokon belül beilleszkedett a családba. Mióta beengedem, hogy a másik kutyámmal a szobában aludjon ő is velünk (nem az ágyban), azóta a férjem másik szobában alszik. Pedig befekszik a kutyus az íróasztal alá és egész este meg se moccan. Nyilván amikor az öregek meghaltak, férjem azt hitte, végre nem lesz több kutyám. Most meg nem tetszik neki, hogy 2 van. Sose éreztem azt, hogy a mi kutyáink lennének, de az elején haverkodott velük. Már rég el akarok válni, de nincs hova mennie. 5,5 éve várom.a pillanatot, amikor majd egyszer végre szabad leszek. Soha többé egy pasi miatt se csukom ki a kutyát a szobámból.
2022. szept. 10. 22:38
 14/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2022. szept. 11. 15:40
 15/15 anonim ***** válasza:
2 év
2022. szept. 13. 14:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!