Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Melyik a fontosabb az életedbe...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melyik a fontosabb az életedben: szerelem vagy barátság?

Figyelt kérdés
Természetesen mindkettő. De, ha választani kellene?
2021. dec. 4. 00:06
A kérdező szavazást indított:
Szerelem.
Barátság.
37 szavazat
 1/9 anonim ***** válasza:
63%
Pénzem.
2021. dec. 4. 00:07
 2/9 anonim ***** válasza:
91%
Így konkrétumok nélkül én nem döntök "ha választani kellene", hanem csak és kizárólag az adott helyzet, és a benne szereplő személyek részletes ismeretében. Szóval minden helyzet egyedi, általános válasz pedig nincs.
2021. dec. 4. 00:14
 3/9 anonim ***** válasza:
19%
Pénz. Azzal mindent meg lehet oldani.
2021. dec. 4. 00:28
 4/9 anonim ***** válasza:
#3: amennyiben viszonylag egészséges vagy.
2021. dec. 4. 01:26
 5/9 anonim ***** válasza:
47%

Én és az én jólétem.

Magyarul ha a kettő között kell választani, azt baszom ki, aki kényelmetlen helyzetbe hoz azzal, hogy választás elé állít.

2021. dec. 4. 01:57
 6/9 anonim ***** válasza:
17%
Pénzem
2021. dec. 4. 04:44
 7/9 anonim ***** válasza:
86%

Alapvetően nekem a szerelem, a párkapcsolat az első. Szép dolog a barátság, megvan a helye az ember életében és nagyon is szükség van rá. De nem a barátaimmal tervezem a jövőmet, nem velük osztom meg az ágyamat, nem ők fognak ápolni, ha beteg vagyok, stb. Ezért nekem ők a második helyen vannak a vérszerinti család mellett.

Viszont fontos kihangsúlyozni, hogy ez az általános, de nem minden helyzetre érvényes hozzáállásom. Tehát nyilván nem fogom a párom kérésére megszakítani a barátságaimat, nyilván a barátaim fontosabbak egy két

hónapja megismert pasasnál, nyilván vannak szituációk, amikor a barátaim egy picit előrébb kerülnek, pl. egy krízishelyzetben, ahol sos segítenem kell, ott ha kell, lemondok vagy eltolok egy találkozót.

2021. dec. 4. 07:07
 8/9 anonim ***** válasza:
Csak ezek közül lehet választani? Akkor a motorozás😉
2021. dec. 4. 10:39
 9/9 anonim ***** válasza:
A férjem a legjobb barátom is egyben, nem mellesleg a gyerekekkel együtt a legközelebbi családtagom, természetesen ők élveznek elsőbbséget bárkivel szemben.
2021. dec. 4. 14:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!