Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan ember az életedben, akit nem tudsz elengedni?
Valami összeköt titeket.
hiszed, hogy van még valami dolgotok egymassal az életben?
én hiszem. Úgy megölelném :(
Ugye te tetted fel a tegnapi "Mit üzennél annak, aki nagyon hiányzik" kérdést?
Amúgy igen, van ilyen ember. Próbálom meggyőzni magam arról, hogy felejtsem el, néha úgy gondolom, hogy sikerül is, aztán a szívem legmélyén pislákoló kis szikra, ami felé húz, kipattant a helyéről, és lángba borítja a szívem, és hiába erőlködök, nem tudom kioltani sehogy sem, csak elnyomni tudom ideiglenesen.
Hú, ez még magamhoz képest is nyálasra sikeredett. :'D
van
jelenleg úgy érzem sosem fogom tudni elengedni, pedig valójában többé sosem látom.. de az emlékek majd elhomályosodnak és mind egy álomnak tűnik majd. egyedül csak a magas léc, az elvárások maradnak..
De aranyos volt ez Dexter! :) Éljen a Fidesz. Ja, nem. Csak azt értenék meg az emberek, h egyhajóban evezünk, és egyenlőknek kellene lennünk... mindenki szabadon érezhessen, mint magánéletben, mint a társadalmi kérdésekben...
Miért vagy rosszul #1-es? :(
Még léteznek szerelmes emberek. :D (#4-es, #7-es)
Nekem azt mondta a főnököm, hogy a 'távolság megszépíti a kapcsolatot'. Ugye milyen szép? :'D
Bár, nem pont ilyen szituációra gondolt, de ez most legyen mellékes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!