Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan ember az életedben, akit nem tudsz elengedni?
Figyelt kérdés
Valami összeköt titeket.
hiszed, hogy van még valami dolgotok egymassal az életben?
én hiszem. Úgy megölelném :(
2018. ápr. 22. 21:18
22/28 anonim válasza:
Van de ugy fogom fel hogy nincs megoldàs hogy együtt legyünk .Ez igy van rendjén.
23/28 anonim válasza:
Van...és már csak ha eszembe jut is boldogság jár át :) soha nem fogom tudni elfelejteni :(
24/28 anonim válasza:
Igen, van. Tegnap láttam őt este újra egy koncerten voltunk csak külön. A szívem annyira elnehezedett, hogy arra szavak nincsenek. Azóta is rágondolok és aludni sem tudok. Bár jelenleg van barátom de bántalmazó kapcsolat, az ő iránta érzett szerelem segít szakítani.
27/28 anonim válasza:
Nincs. Mindent és mindenkit el tudok engedni különösebb nehézség nélkül, ha azt a helyzet vagy a józan ész megkívánja. Sok évig tartott, amíg ide jutottam, de nem volt hiába :)
28/28 anonim válasza:
Igen van. És nem hiszem, inkább csak remélem, hogy van még dolgunk egymással. De nem tudom, talán inkább csak meghagyom az emlékeimben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!