Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Párkapcsolatban hogyan szokás...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Párkapcsolatban hogyan szokás fizetni?

Figyelt kérdés

Én vagyok a fiú ha meghívom a lányt pl moziba akkor az én dolgom fizetni.

De ha nem én hívom meg hanem csak közös programként elmegyünk strandra akkor mindenki a saját részét fizetni?

2022. szept. 2. 19:28
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Általában közösen. Legalábbis a legtöbb esetben mindkét fél valamit hozzátesz a programhoz. De nem kell túlgondolni. Például te fizeted a mozit, az utána lévő pizzát pedig ő.

De itt az oldalon ez ilyen elég nagy "dobálózni" való, hogy milyen már, hogy meg kell hívni a másikat bármire is.

2022. szept. 2. 19:32
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk van, hogy párom fizeti az egészet, van, amikor én. Olyat soha nem szoktunk, hogy mindenki a saját részét. Kb felváltva fizetünk, mikor hogy jön ki, de kb egálban vagyunk ilyen szempontból.
2022. szept. 2. 19:33
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Igen, nem írtam azt amit a kettes javasol, de ez is egy jó megoldás, hogy egyszer az egyikőtök, egyszer a másik fizeti a közös program költségeit. Talán ez a legjobb megoldás és akkor nincs belőle semmi kényes dolog.
2022. szept. 2. 19:39
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

Amit megbeszéltek, nincs kőbe vésve.

Nálunk mozinál én fizetem a jegyet, ő pedig az üdítőt, popcornt, bevásárlást ő intézi, én X összeget átutalok neki havonta.

2022. szept. 2. 19:40
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Ez függ attól hogyan egyeztek meg. Engem a párom nagxon ritkán enged fizetni.
2022. szept. 2. 19:43
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Az első randin illik a fiúnak fizetni. Később, hacsak nincsen nagyfokú differencia a bérek között, lehet felváltva is fizetni. Nálunk annak idején a férjem csak kis dolgokat hagyott fizetni. Akkor ő keresett sokkal jobban. Most már régóta egy családunk és közös kasszánk van.
2022. szept. 2. 19:49
 7/11 anonim ***** válasza:
31%
Az fizet akinek épp van melója.
2022. szept. 2. 20:18
 8/11 anonim ***** válasza:

Megegyezés kérdése, egy idő után kialakul.

Nálunk például én főzök hétköznap, én vásárolok be, én fizetek. Hétvégenként étterembe járunk, az a páromé. Ha valamiért elmarad a hétvégi csavargás, akkor le szokta tenni az árát az asztalra (bár sose kértem. Ilyenkor abból vásárolok a háztartásba). Az idei nyaralásnál az utat az egyikünk fizette, a szállást a másikunk, a költőpénz pedig fele-fele volt (abból váltottunk eurót). Ha elmegyünk iszogatni, akkor az első kört mindig ő fizeti, utána én hozom a másodikat.

36N

2022. szept. 2. 21:08
 9/11 anonim ***** válasza:

Mozi, kaja meg ilyeneknél én szoktam.

Szex után vagy ő fizet vagy senki. Vannak elveim

2022. szept. 2. 21:43
 10/11 anonim ***** válasza:
Nálunk mindig máshogy. Sose számolgattuk.
2022. szept. 2. 22:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!