Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párkapcsolatban hogyan szokás fizetni?
Én vagyok a fiú ha meghívom a lányt pl moziba akkor az én dolgom fizetni.
De ha nem én hívom meg hanem csak közös programként elmegyünk strandra akkor mindenki a saját részét fizetni?
Általában közösen. Legalábbis a legtöbb esetben mindkét fél valamit hozzátesz a programhoz. De nem kell túlgondolni. Például te fizeted a mozit, az utána lévő pizzát pedig ő.
De itt az oldalon ez ilyen elég nagy "dobálózni" való, hogy milyen már, hogy meg kell hívni a másikat bármire is.
Amit megbeszéltek, nincs kőbe vésve.
Nálunk mozinál én fizetem a jegyet, ő pedig az üdítőt, popcornt, bevásárlást ő intézi, én X összeget átutalok neki havonta.
Megegyezés kérdése, egy idő után kialakul.
Nálunk például én főzök hétköznap, én vásárolok be, én fizetek. Hétvégenként étterembe járunk, az a páromé. Ha valamiért elmarad a hétvégi csavargás, akkor le szokta tenni az árát az asztalra (bár sose kértem. Ilyenkor abból vásárolok a háztartásba). Az idei nyaralásnál az utat az egyikünk fizette, a szállást a másikunk, a költőpénz pedig fele-fele volt (abból váltottunk eurót). Ha elmegyünk iszogatni, akkor az első kört mindig ő fizeti, utána én hozom a másodikat.
36N
Mozi, kaja meg ilyeneknél én szoktam.
Szex után vagy ő fizet vagy senki. Vannak elveim
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!