Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik oldalon állsz kézen fogva sétálás közben?
Mi az etikett? Már ha van :)
A férfi jobb kezét fogja meg a nő és úgy sétálnak?
Vagy kinek mi a kedvezőbb?
Ha végigmegyek egy forgalmas utcán rengeteg párt látni,akik kézen fogva sétálnak.De egyáltalán nem egyforma módon :)
A páromnak mindegy, ezért úgy megyünk, ahogy nekem kényelmes (én vagyok a nő), ami a párom bal oldala. Ennek valószínűleg az az oka, hogy évekig jártam egy vak sráccal, akit séta közben én vezettem, amit nyilván az ügyesebbik, vagyis a jobb karommal és kezemmel
tudtam kivitelezni. Ez annyira berögződött, hogy az utána lévő exemmel is így sétáltam 4 évig, mert őt sem érdekelte különösebben.
Én a jobb oldalon. Akár járda szélr, akár nem. A másik oldalon nem szeretek menni.
N
Mikor hogy sikerül, nem tartok ilyen szokásokat. Mikor a barátomnak egyszer megemlítettem, hogy egyesek szerint csak a qrvák mennek a férfi jobb/bal (fogalmam nincs, hogy melyik) oldalán, akkor nem értette, hogy miről beszélek.
Számomra ennek semmi jelentősége, maximum annyi, hogy akit érdekel a dolog, az tud pletykálni, hogy képzeld, Jutkát még annyira sem tiszteli Karcsi, hogy a jobb/bal oldalán sétáljon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!