Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik oldalon állsz kézen fogva sétálás közben?
Figyelt kérdés
Mi az etikett? Már ha van :)
A férfi jobb kezét fogja meg a nő és úgy sétálnak?
Vagy kinek mi a kedvezőbb?
Ha végigmegyek egy forgalmas utcán rengeteg párt látni,akik kézen fogva sétálnak.De egyáltalán nem egyforma módon :)
2021. aug. 23. 18:33
12/19 anonim válasza:
Jobb oldalon megyek esetek nagy %ban
13/19 anonim válasza:
Apám mindig azt mondta, hogy baloldalt a k**vákat szokták sétáltatni. XD
14/19 anonim válasza:
#13: De az a pasinak égő, nem :D
15/19 A kérdező kommentje:
Milyen szép is az, mikor egy apa bölcsességeket oszt meg a gyerekével ! :)
2021. aug. 24. 12:17
16/19 anonim válasza:
Jobb oldalon a barátnők/feleségek, balon a kutyák és a curvák, de ez baromság persze.
18/19 anonim válasza:
Etikett szerint férfi megy az út felőli oldalon.
Viszont nekem ilyen szinten nem fontos az etikett. Én a bal oldalon szeretek menni, mert anyukámmal azt szoktam meg, hogy mivel balra szédült, meg tudjam támasztani, ha együtt voltunk... és ez annyira belém vésődött, hogy én a bal oldalon szeretek emiatt menni, mert azt szoktam meg. Persze át tudnék szokni, ha a páromnak nagyon fontos lenne az etikett, de ha nem, maradnék inkább a bal oldalon.
19/19 anonim válasza:
bal kezes vagyok,bal oldalon szeretek menni an ő kivül az ut fele
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!