Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Nők volt már olyan, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők volt már olyan, hogy megbàntàtok,hogy vissza utasítotatok egy férfit?

Figyelt kérdés
Férfi azóta kilépett az életetekből és hiányzik? Vagy utólag se,bánt titeket, hogy nem adtatok esélyt. Csak nők válaszát várom.

2022. aug. 29. 20:32
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
7: Nyilván nem bánom,de olyan üres magányos az életem, hogy folyton azon kattogók mit rontottam el?Miért szeretem bele ? Miért olyan nők vonzotak akikhez nem paszolok? És egy kis remény bennem, van hogy talán emlékezhet e rám az illető? Jó lenne ha vele lennék beszélhetnénk stb stb. Persze tudom ez egy bullshit. Ha így lenne már megkeresett volna.
2022. aug. 29. 23:32
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!