Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan kezdeményezzek egy 18...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan kezdeményezzek egy 18 éves fiúnál ha tudom hogy tetszem neki de ő semmit nem csinál? 22L

Figyelt kérdés

A buszon szoktuk egymast latni, itt lakik a szomszed faluban de nincsenek kozos barataink meg semmi ilyesmi. Csak a buszon latom amin egyutt utazunk sokszor 1 orat is.

Tudom hogy tetszem neki, latom ahogy ram nez, es latom hogy zavarban van tolem, erzem hogy nagyon tetszem neki. A szeme mindent elmond. Facebook profilja alapjan nincs baratnoje, lannyal még sosem lattam amugysem.

Ő nem hiszem hogy fog valamit csinalni mert tulsagosan fel, meg ugyebar en idosebb vagyok tole, szerintem meg sem fordul a fejeben hogy tetszik nekem.

En mar nem birok varni, csak telik az ido annyira megszeretnem ismerni, nem birom tovabb ezt.

De mit tegyek? A buszon amikor en felszallok ő mar fent van, ő hamarabb szall fel, de van a buszon egy csomo ures hej nem ulhetek le melle, az azert gaz lenne szamomra :D

Amikor haza jovunk egy helyen szallunk fel, de az ritkabb eset hogy egy busszal jovunk haza ,inkabb csak egyel megyunk a varos fele. Sokszor kozel all hozzam ha egyszerre jovunk haza es varjuk a buszt es olyan mintha meg akarna szolitani de sosem teszi.

Nem tudom hogy mit csinaljak de nagyon turelmetlen vagyok, es szerintem mar csinalja a jogsit, szoval nem sokaig fog mar buszozni

Igen, igen...neki kene kezdemenyezni de erzem hogy nem fog, mert fel

Mit csinalnatok a helyemben?

2022. aug. 28. 23:14
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
9. Ezt en gaznak erzem hogy ra irjak. Gyerekes dolog. Szemelyesen akarok valamit csinalni
2022. aug. 29. 00:47
 12/16 anonim ***** válasza:
60%

#10 tehát lovagló pózban megdugott téged, vágom.

Haladunk.

2022. aug. 29. 01:53
 13/16 anonim ***** válasza:
Ha csak néztétek eddig egymást akkor köszönj neki.Mosolyogj rá.Ezt csináld pár alkalommal.Aztán ha ezután sem lép, akkor nyugodtan ülj le mellé a buszon és próbálj meg vele beszélgetni.
2022. aug. 29. 05:48
 14/16 anonim ***** válasza:
Simán huppanj mellé, s kezdj csevegni! Hajrá!
2022. aug. 29. 06:12
 15/16 anonim ***** válasza:

11# ha nem akarsz varni, akkor nem lesz semmi ebbol.

Valaszinu hogy felenk es nincs batorsaga lepni feled. Neked viszont van batorsagod…

2022. aug. 29. 08:34
 16/16 anonim ***** válasza:
Mosolyogtal mar ra?
2022. aug. 29. 08:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!