Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
18 éves lányként kezdeményezni?
Voltam egy pár napos képzésen, a bátyámat is érdekelte, ezért jött ő is. Mivel nem ismertünk senkit egymás mellett ültünk, együtt mentünk kajálni meg ilyenek. Szeretjük egymást, de csak normális keretek között, nem kell fajtalanságra gondolni! :) Nem járunk kezén fogva, nem ölelgetjük és puszilgatjuk egymást.
Észrevettem egy messzebb ülő, kb. 23-24 éves fiút és megtetszett. Nem mertem nála kezdeményezni, ő csak az utolsó nap figyelt fel rám, nézegetett, de szerintem azt hitte, hogy foglalt vagyok.
Amikor 16 éves voltam, tetszettünk egymásnak egy 21 éves fiúval. Ő megmondta, hogy túl fiatalnak talál, majd pár év múlva, még egy esélyt sem adott nekem, és ez nagyon rosszul esett...
Félek, hogyha ráírnek erre a fiúra, ő is túl fiatalnak találná a koromat (idén töltöm be a 19-et), emiatt nem foglalkozna velem, még ha tetszenék is neki, akkor sem.
Szerintetek ráírjak vagy inkább felejtsem el?
Naná, hogy írj rá. Ha nem írsz rá soha nem fogod megtudni, hogy mi lett volna. Ha ráírsz, akkor legalább van esélyed rá.
A legrosszabb esetben nem fogod eléggé érdekleni, de ha ő is nézegetett akkor lehet még kockázat sincs benne sok.
Írj rá. Adj egy esélyt a dolognak. Nyár van, szép idő. Menjetek fagyizni. :)
Nem nagy, de azt, hogy szerinte se csak úgy derítheted ki, ha ráírsz.
Alapvetően pozitív az a hozzáállás, hogy irányítani akarod a sorsod és nem csak várod a csodát.
Több csalodással is járhat, de biztos, hogy több eredménnyel is
Néztem a Facebookját és nincs túl sok ismerőse, szóval szerintem meggondolja kit igazol vissza és kit jelöl be.
Tegnap késő este ráírtam, de nem jelöltem be Facebookon, úgy vagyok vele, hogy szeretném látni mennyire érdeklem, a bejelölést meghagyom neki.
Egyelőre még nem írt vissza, lehet dolgozik vagy ilyesmi.
Szerintetek jól tettem, hogy csak írtam neki és nem jelöltem be? Inkább be is jelöljem? Élőben még nem is beszéltem vele...
Szerintem az nem látszik, ha valaki olyan ír, akit nem ismersz.
Legalább is jártam már úgy, albérletes csoportban is mindig írkálják az emberek, hogy “írtam” mert alapból nem látszik.
Ha már csinálod, csináld rendesen.
Jelölést amúgy is egyszerűbb elfogadni/elutasítani. Abból már látod mivan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!