Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan kezdeményezzek egy 18...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan kezdeményezzek egy 18 éves fiúnál ha tudom hogy tetszem neki de ő semmit nem csinál? 22L

Figyelt kérdés

A buszon szoktuk egymast latni, itt lakik a szomszed faluban de nincsenek kozos barataink meg semmi ilyesmi. Csak a buszon latom amin egyutt utazunk sokszor 1 orat is.

Tudom hogy tetszem neki, latom ahogy ram nez, es latom hogy zavarban van tolem, erzem hogy nagyon tetszem neki. A szeme mindent elmond. Facebook profilja alapjan nincs baratnoje, lannyal még sosem lattam amugysem.

Ő nem hiszem hogy fog valamit csinalni mert tulsagosan fel, meg ugyebar en idosebb vagyok tole, szerintem meg sem fordul a fejeben hogy tetszik nekem.

En mar nem birok varni, csak telik az ido annyira megszeretnem ismerni, nem birom tovabb ezt.

De mit tegyek? A buszon amikor en felszallok ő mar fent van, ő hamarabb szall fel, de van a buszon egy csomo ures hej nem ulhetek le melle, az azert gaz lenne szamomra :D

Amikor haza jovunk egy helyen szallunk fel, de az ritkabb eset hogy egy busszal jovunk haza ,inkabb csak egyel megyunk a varos fele. Sokszor kozel all hozzam ha egyszerre jovunk haza es varjuk a buszt es olyan mintha meg akarna szolitani de sosem teszi.

Nem tudom hogy mit csinaljak de nagyon turelmetlen vagyok, es szerintem mar csinalja a jogsit, szoval nem sokaig fog mar buszozni

Igen, igen...neki kene kezdemenyezni de erzem hogy nem fog, mert fel

Mit csinalnatok a helyemben?

2022. aug. 28. 23:14
1 2
 1/16 A kérdező kommentje:
Helyesirasert elnezest kerek, nem olvastam vissza es sok mindent atirt a telefon
2022. aug. 28. 23:15
 2/16 anonim ***** válasza:
59%

A helyesírásod valóban botrányos, és ez nem csak a telefon hibája!

Ülj mellé nyugodtan.

2022. aug. 28. 23:31
 3/16 anonim ***** válasza:
0%
Vagy a lényegre térsz egyből vagy felejtsd el. Ezért (sem) szoktak a lányok, fiatalabb pasival keverni. F
2022. aug. 28. 23:34
 4/16 anonim ***** válasza:
69%

#3 azért mert nálad egy idősebb nő sem próbálkozik, ne gondold, hogy másnál sem szoktunk:D

N

2022. aug. 28. 23:59
 5/16 anonim ***** válasza:
0%
17 évesen egy 36 éves nővel vesztettem el, szóval tudom miről van szó, de nem ez a jellemző. #3 vagyok
2022. aug. 29. 00:02
 6/16 anonim ***** válasza:
60%
#5 attól mert még egyszer megkurt egy idősebb nő, attól még nem, nem tudod miről van szó.
2022. aug. 29. 00:05
 7/16 anonim ***** válasza:
0%
Nem egyszer, és én dugtam meg. Elég sok idősebb partnerem volt, de te jobban tudod nyilván.
2022. aug. 29. 00:08
 8/16 anonim ***** válasza:
72%

#7 nem az dug, akinél a farok van kiscsillag:D

Az a nő tudta, mit csinál, te pedig 17 éves szűzként csak vergődtél ott rajta, arra ne próbáld rá mondani, hogy megdugtad, az fordítva volt, fogadd el.

2022. aug. 29. 00:21
 9/16 anonim ***** válasza:
60%

Megtalaltad a profiljat, irj ra!

Ha neki is szimpi, akkor valaszolni fog!

2022. aug. 29. 00:25
 10/16 anonim ***** válasza:
9%
#8 Ki volt éhezve, 10 perc alatt elélvezett rajtam lovaglóban, utánna mögéálltam és keményen megdugtam. Sajnálom ha te mindig puhapöcsöket fogtál ki eddig.
2022. aug. 29. 00:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!