Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehetne kezdeményezni egy 18 éves fiúnál?
16 éves lány vagyok és bejön nagyon egy srác gondoltam hamár nézzük egymást jó lenne egyszer kétszer beszélni aztán majd eldől hogy mi lenne:)
Mivel irhatnék rá pl? milyen témával? nem szeretnék ugy ráirni csak egyszerűen biztos meglepődne nem kicsit:) ...szerintetek?
Írd ezt:"Bocs, épp most indulok haza maszturbálni, nem bánnád, ha közben
rólad fantáziálnék?"
Én nem szoktam nagyon kérdezni válaszként. Viszont írtad, hogy nézitek egymást. Aztán rá akarsz írni. Most mindegy min és hol, de ezek szerint ismered, ismerősöd stb.
Most, hogy is van ez ?
Viszont az a mítosz járja, hogy a férfi kezdeményez. Nos mi pasik ezt egész jól el is hisszük. Közben a nő az aki választ és a nő az aki kezdeményez. Mégpedig azzal, hogy különféle jeleket küld. Aminek mi pasik a megfejtéséhez ugyan nem értünk, de előbb utóbb rászánjuk magunkat a hódításra "tőle"
Ha tetszel neki az jó, de ha nem akkor lányként nem túl szerencsés ha te próbálkozol. Másként kell ezt csinálni. Nos engem mindig is lenyűgöztek a lányok ahogy ezt csinálják. El is neveztem csatlakozási pontnak. Tehát nem mész oda közvetlenül, nem írsz rá közvetlenül és nem célzol rá közvetlenül, hogy te valamit szeretnél tőle.
Ha nézitek egymást akkor egyszerűen rá mosolyogsz, ebből fogja tudni, hogy oda mehet.
FB-n és egyéb helyeken ha az ismerősöd, először kideríted mit szeret, mi a fontos neki stb. Majd megosztasz valami olyat amire elvileg neki rá kellene harapnia. Ezzel szépen létre hozol egy jó kis személyre szabott csatlakozási pontot amibe ő pasiként belekapaszkodhat és kezdeményezhet. -Valójában te mint nő dobod fel a a labdát de a srácnak az lesz az érzése, hogy ő próbálkozik, és most van erre esélye. Szóval ezt a lányok tök aranyosan csinálják, de jól ellestem tőlük és most jól elárultam neked. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!