Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Konzervatív, vallásos fiúnál...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Konzervatív, vallásos fiúnál mennyire merjek kezdeményezni?

Figyelt kérdés

Jóban vagyunk, szoktunk beszélgetni.Ritkán beszél magáról, de nekem szokott.Furcsa a helyzet mert nem tudom hogy hogyan néz rám és ez elbizonytalanít.Lehet hogy hülyeség, de pl soha nem néz be a dekoltázsomba vagy ilyesmi.Nagyon konzervatív és érzékeny lelke is van.

18

2011. jún. 5. 17:31
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
90%
Mondd azt neki, hogy nukupiacsakima....
2011. jún. 5. 17:32
 2/15 anonim ***** válasza:
Hívd el valahova, ahol csak ketten vagytok, beszélgessetek és majd kiderül, hogy mi lesz.
2011. jún. 5. 17:34
 3/15 A kérdező kommentje:
elég sokat beszélgetünk ketten, de ő nem lép én meg nem tudom mi legyen
2011. jún. 5. 17:35
 4/15 anonim ***** válasza:
Nyugodtan kezdeményezzél. Ez a "konzervativizmusba" belefér.
2011. jún. 5. 17:37
 5/15 anonim ***** válasza:

Ha a fiú nem kezdeményez,és még konzervatív is,akkor nem lesz jó véleménye rólad,ha te kezdeményezel.

Különben is rendes fiú nem szereti azokat a lányokat,akik átveszik a fiúk szerepét.

2011. jún. 5. 17:39
 6/15 anonim ***** válasza:
Vannak helyzetek, amikor a lánynak kell megtennie az első lépést. Először csak éreztesd vele,hogy tetszik neked, aztán ha erre sem reagál, akkor mond is el neki.
2011. jún. 5. 17:39
 7/15 anonim ***** válasza:

Mosolyogj sokat rá, legyél vele kedves, keresd a társaságát, egyszóval add a jeleket.

Ha nem válaszol, vagyis nem kezdeményez, akkor sajnos ő nem úgy gondol rád, csak barátként.

Ha elhív randira vagy vmi, akkor meg igen, és gratula.

És ne félj, attól, hogy nem nézi a dekoltázsod még bejöhetsz neki, sőt :D Nekem barátom mesélte, aki szintén vallásos, hogy mielőtt összekerültünk, amikor egyszer bikiniben látott, akkor még véletlen se mert ránézni a mellemre se, nehogy én vagy valaki más azt lássa, hogy ő azt nézi. Pedig nagyon bejöttem ám neki.

Amúgy ő is egy ideig próbálgatta viselkedésemből kitalálni, hogy bejön-e nekem, de amikor csak nem bírta, akkor végül elhívott randira, és azzal lehullt a lepel :D De már előtte annyit kerestük egymás társaságát, hogy volt már olyan ismerős aki azt hitte, hogy már járunk XD

Szal nyugi, csak add neki a jeleket, hogy kedveled, jól érzed magad, és majd kezdeményez ő ;)

2011. jún. 5. 17:45
 8/15 A kérdező kommentje:
igen próbálom érzékeltetni-a környezetünkben már mindenkinek feltűnt hogy vonzódom hozzá-úgy tűnik mintha ő is keresné a társaságomat. Az is hozzá tartozik hogy nem volt még barátnője, soha nem láttam hogy megnézne egy lányt..
2011. jún. 5. 17:46
 9/15 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok, és az én páromnak is 3 hónapba telt mire ismert annyira, meg el mert hívni a randira.
2011. jún. 5. 17:46
 10/15 anonim ***** válasza:
Félénk és nincs elég önbizalma ahhoz, hogy kezdeményezzen. Mivel nincs semmi tapasztalata, ezért retteg attól, hogy nehogy valamit elrontson, vagy netán a visszautasítástól. Azt javaslom, hogy ne túl rámenősen, de kezdeményezd a dolgot, aztán ha megjön egy kicsit az önbizalma, akkor már nem lesz ilyen gond.
2011. jún. 5. 17:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!