Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Konzervatív, vallásos fiúnál mennyire merjek kezdeményezni?
Jóban vagyunk, szoktunk beszélgetni.Ritkán beszél magáról, de nekem szokott.Furcsa a helyzet mert nem tudom hogy hogyan néz rám és ez elbizonytalanít.Lehet hogy hülyeség, de pl soha nem néz be a dekoltázsomba vagy ilyesmi.Nagyon konzervatív és érzékeny lelke is van.
18
Ha a fiú nem kezdeményez,és még konzervatív is,akkor nem lesz jó véleménye rólad,ha te kezdeményezel.
Különben is rendes fiú nem szereti azokat a lányokat,akik átveszik a fiúk szerepét.
Mosolyogj sokat rá, legyél vele kedves, keresd a társaságát, egyszóval add a jeleket.
Ha nem válaszol, vagyis nem kezdeményez, akkor sajnos ő nem úgy gondol rád, csak barátként.
Ha elhív randira vagy vmi, akkor meg igen, és gratula.
És ne félj, attól, hogy nem nézi a dekoltázsod még bejöhetsz neki, sőt :D Nekem barátom mesélte, aki szintén vallásos, hogy mielőtt összekerültünk, amikor egyszer bikiniben látott, akkor még véletlen se mert ránézni a mellemre se, nehogy én vagy valaki más azt lássa, hogy ő azt nézi. Pedig nagyon bejöttem ám neki.
Amúgy ő is egy ideig próbálgatta viselkedésemből kitalálni, hogy bejön-e nekem, de amikor csak nem bírta, akkor végül elhívott randira, és azzal lehullt a lepel :D De már előtte annyit kerestük egymás társaságát, hogy volt már olyan ismerős aki azt hitte, hogy már járunk XD
Szal nyugi, csak add neki a jeleket, hogy kedveled, jól érzed magad, és majd kezdeményez ő ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!