Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Konzervatív, vallásos fiúnál...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Konzervatív, vallásos fiúnál mennyire merjek kezdeményezni?

Figyelt kérdés

Jóban vagyunk, szoktunk beszélgetni.Ritkán beszél magáról, de nekem szokott.Furcsa a helyzet mert nem tudom hogy hogyan néz rám és ez elbizonytalanít.Lehet hogy hülyeség, de pl soha nem néz be a dekoltázsomba vagy ilyesmi.Nagyon konzervatív és érzékeny lelke is van.

18

2011. jún. 5. 17:31
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

köszönöm az utolsónak a részletes választ

Az is fura hogy velem máshogy beszél.Másokkal csak poénkodik-ezzel kerüli ki a kellemetlen helyzeteket.Velem sokkal komolyabb, de azért viccelődik is.

2011. jún. 5. 17:52
 12/15 anonim ***** válasza:

17:45 vagyok ismét

Barátommal tapasztalat alapján azt mondom, hogy az, hogy komolyan vesz annak a jele, hogy fontos vagy neki, számít neki a véleményed.

Nem azt mondom, hogy biztos tetszel neki, de szerintem jó esélyed van ;)

És szerintem elrontanád a helyzetet ha most valamit "kezdeményeznél". Ha tetszesz neki, akkor a maga módján fog kezdeményezni, és meghódítani. Ha ezt elveszik egy férfitól, legyen vallásos vagy nem, akkor nagy valószínűséggel nem fogja megbecsülni a nőt. De szerintem egy vallásosnál még fontosabb, hogy tudja becsülni és tisztelni, mert így nevelték. Legalábbis én az esetek többségében így láttam, mivel ismerek más vallásos fiúkat is, de a párommal is így volt.

Szóval csak biztosítsd arról, hogy kedveled, jól érzed magad vele, és akkor ha tetszesz neki tudatni fogja. Lehet, hogy már azon gondolkozik, hogy hogyan kezdeményezzen, csak éppen mivel fontos vagy neki, nem akarja elhamarkodni, elbénázni :D

Sok szerencsét amúgy ;) De télleg ne siettesd, így lesz a legjobb :D

2011. jún. 5. 19:11
 13/15 anonim ***** válasza:

A szóban forgó srác hány éves??

Amúgy én is mozgok ilyen körbe, szóval csak erősíteni tudom azokat a tanácsokat, miszerint nem kezdeményezz, a helyzet ellenére sem!

Egyébként sztem meg lehet érezni, ha szeret a srác, ha szerelmes beléd.

Főleg ha nincs vetélytársad, várj, légy türelmes, légy kedves vele, aminek jönnie "kell", az jönni fog! :)

2011. jún. 6. 16:31
 14/15 anonim ***** válasza:

nekem tökre más a tapasztalatom. már az a tény h vallásos.. én azon a szón egy kicsit... megrökönyödnék ebben a témában. Indoklom is miért.

én is ebben a helyzetben voltam. az h konzervativ... az egy dolog attol még jo lehet a kapcsolat ( ha kiegészititek egymást...stb ) Nálunk is a fiu volt a vallásos.. ö sem mert kezdeményezni. én kezdeményeztem nem volt töle fennakadás.. emrt tagadta..h én kezdeményeztem ö csak anyit mondott h az Úr tette ezt lehetövé. Nem volt randink.. ami randi lett volna .. hova vitt?! gyülekezetbe... heti 1x találkoztunk mikor gyülibe mentünk...nos hát kiakadtam.. 1x volt randink ( 5hónap után..mert már akk mondtam neki h szakitok... mindent a szüleire fogott ugy "mert enm engedik el..") és akk is egyedül mentem haza a sötétben és nem biztonságos környéken lakom.... mert h neki idöben haza kell mennie ( a szüleit nem birtam az elején de most látom be mégis csak normálisak votlak abban h az exem mondta h ennyire otthon lesz.. utána a saját anyja szavát hazudtolta meg..) .. szoval .. annyi a lényeg h én ilyen vasárnapi barátnö voltam meg csak arra voltam neki jo h letapizzon.. ( az anyáék is kioktattak....a szex témárol... de az is miatta volt... ) hazudott megszégyenitett....szakitottunk.. azt elkezdett megint keresni.... vasárnapi tali megint..... és szombaton 10után ( este ) felhiv h vagy elöbb emgyek hajnalba vagy egyedül megyek fel vagy nem megyek , bár ö ugy is siet haza délután az anyjához... mondom mi a *** ??!! leráztál volna délután?!... szomiszo ö kijelentte h neki isten fontosabb.... utána az annya...sztem én benn sem vok a top 10ben..................bár irta smsben h fontos vok neki.......................................................................... utána még hülye fejjell én kerestem , mert ez olyan béküljünk ki tali lett volna... és azért mondta le mert takaritania kell...................................................

JOL GONDOLD MEG. mert .................... még eshetsz pofára.

féreértés ne essék, én is hivö vagyok. de tudom h hol a határ és h hogyan kell viselkedni .

sztem jóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóól ismerd meg még mielött belegabalyodsz.

2011. jún. 7. 19:39
 15/15 anonim ***** válasza:

18:44

Sajnálom, ami veled történt, de szerintem ez is azt mutatja, hogy az a fiú, aki nem maga kezdeményez, nem küzd, nem udvarol a csajnak, az nem is fogja megbecsülni, és nem érdemes vele kezdeni.

Bunkók meg vannak vallásosak és nem vallásosak közt is, ez nem vallás függő.

2011. jún. 7. 20:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!