Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy férfi 25 éves és még semmi kapcsolata nem volt akkor tuti vele van a baj?
Figyelt kérdés
Vagy ezt még lehet normálisnak mondani?2022. aug. 27. 08:58
1/8 anonim válasza:
Nemnkifejlett szociális készségekre tippelnek. Ugyan nekem volt kapcsolatom, de nekem ks gondjaim vannak a kommunikációval és tudom, hogy ez az életnek sok területét megnehezíti, köztük ezt is.
2/8 anonim válasza:
Attól függ. Ha randizgatott, de nem jött össze, mert a lányok nem akarták soha, akkor valami vele nem oké.
3/8 anonim válasza:
Azért én nem tenném ettől függővé, hogy oké e az ember, vagy sem. Irtó gáz emberek is találnak párt, de ettől nem lesznek okék. Fordítva is lehetséges.
5/8 anonim válasza:
Valószínűleg vele van a baj. Nem kell nagy dologra gondolni, mindannyian hordozunk magunkban gyerekkori sebeket amik a mai napig hatással vannak ránk. Egyik legjobb barátom 25 évesen került először kapcsolatba, előtte rendbe szedte magát lelkileg, leküzdötte a szorongását, végiggondolta, hogy mit szeretne... élete első kapcsolata boldog, kiegyensúlyozott, eljegyzés is volt már, 4 éve együtt vannak, szóval nem maradt le semmiről. Én, aki már 17 évesen kapcsolatban voltam pedig 28 évesen találtam meg a Nagy Őt.
6/8 anonim válasza:
Ez ilyen népítéleti megítélés általában, ami h*eség.
Visszakérdezed:
Rengeteg a válás, a megcsalás: ugye ezért csak és kizárólag az embereek felmenőik a hibásak, akik nem tanították meg a kölykeiknek a helyes családi mintát?
7/8 anonim válasza:
Normalis tisztelettudo fiuk sokan vannak igy, az ilyen ferfiak 30 felett kellnek el. En is igy vagyok, jofiuk nem kellenek ilyen korban.
8/8 anonim válasza:
Te esetedben 100%
Napi szinten bekèrdezed ezt ember 🙄
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!