Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mondanád valakinek, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mondanád valakinek, hogy szeretettel fogsz megemlékezni róla, csakhogy szabadulj tőle?

Figyelt kérdés

Ha valaki tetszik, odavan teérted, de le akarod őt rázni. Mondanád neki a végén, hogy téged érdekel ő és szeretettel fogsz rágondolni, ha csak szabadulni akarnál tőle?

Vagy ilyet csak akkor mondanál, ha igaz is, hogy neked is számít ő?

2022. aug. 25. 23:32
1 2 3 4 5
 41/50 A kérdező kommentje:

40

de te vagy az, akinek az első férjével voltak gondjai ilyen téren.

sztem az elutasítás az lett volna, h. nem szeretlek, nem pedig az, h. gondolni fogok rád...

2022. aug. 26. 14:52
 42/50 A kérdező kommentje:

"Ezt max az exférjemnek mondanám, de azzal az értelemmel hogy szeretettel vinnék MÁR virágot a sírodra!"

ezt te írtad a kérdésem alá! sok keserűség van ebben! szóval jó lenne, ha befejeznéd, h. másra vetítesz ki dolgokat, és a sérelmeid vezetnek a kommentekben.

2022. aug. 26. 14:57
 43/50 anonim ***** válasza:
32%
Egyet értek 37-tel, hogy aki hazudik otthon, az nekem sem kellene otthonra, mert ugyanez lehet a vége... ez nem irigység, hanem ebbe a saját érdekedben érdemes belegondolnod. Ha annyira boldogtalan otthon, váljon el, osztán övé a világ. A tapogatózást nem fizikailag értettem, de sokan csak akkor lépnek, ha akadna jobb, így előbb felmérik a kelendőségüket. Ha tételezzük fel (!), azt mondod neki, hogy ó te is akkora szeretettel gondolsz folyamatosan csak rá és erre ő elkezd udvarolni... szerinted nem fog még ezerszer elbizonytalanodni? Nem a felesége mellett fog veled titokban levezgetni, tesztelgetni téged, hogy megéri-e? Nem fog nagyon sokat hazudni? A legtöbben még évekig tartó viszony után is visszakönyörgik végül magukat a nejükhöz, akit csak azért hagynak ott, ha valaki borítja az asztalt, és aztán megy a huzavona gyereken, kutyán, házon, hitelen, összejárnak exanyóssal lelkizni, mittudomén. Egyszerűen nem éri meg foglalttal kezdeni. Te most még csak beleképzelsz valakit ebbe az emberbe, most egyszerű elengedni. Na meg szerintem is annyit jelentett ez a mondat, hogy nagy kísértés vagy neki, de csak ennyi maradsz és sok sikert kíván.
2022. aug. 26. 15:01
 44/50 A kérdező kommentje:

43

de hát a 37-es választ is te írtad!

2022. aug. 26. 15:07
 45/50 anonim ***** válasza:

41-es Első férjem sem volt, mint ahogy második sem, nem voltam házas.

Neked viszont nem ártana pszichológus! Nem vagy jelenleg a logikus gondolkodás birtokában a pasi miatt, még nagyobb probléma, ha esetleg sosem voltál.

Csak azt szerettem volna veled megértetni, hogy lehet, hogy halálosan szerelmes beléd, és minden gondolata te vagy, de kimondta, hogy nem folytathatjátok ami köztetek van. A nem az nem, mindegy, hogy mi van mögötte, ő meghozta a döntést.

2022. aug. 26. 15:09
 46/50 A kérdező kommentje:

sztem nem nekem kell szakember, hiszen a válaszok nagy része tőled származott.

ok, itt fejezzük be...

2022. aug. 26. 15:24
 47/50 anonim ***** válasza:
45%
44. Én meg a 24, 28, 30, 32, 35, 43 voltam. :)
2022. aug. 26. 15:27
 48/50 anonim ***** válasza:
45%
1, 17, 37, 40, 45 vagyok. Sajnálom, de van itt több válaszoló, aki nem simogat azért, mert magad ellen dolgozol.
2022. aug. 26. 15:35
 49/50 A kérdező kommentje:

"Ezt max az exférjemnek mondanám, de azzal az értelemmel hogy szeretettel vinnék MÁR virágot a sírodra!"

ezért tehát senki nem vállalja a felelősséget, mi? haha...

2022. aug. 26. 15:50
 50/50 anonim ***** válasza:
nem
2022. szept. 4. 23:35
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!