Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mondanád valakinek, hogy szeretettel fogsz megemlékezni róla, csakhogy szabadulj tőle?
Ha valaki tetszik, odavan teérted, de le akarod őt rázni. Mondanád neki a végén, hogy téged érdekel ő és szeretettel fogsz rágondolni, ha csak szabadulni akarnál tőle?
Vagy ilyet csak akkor mondanál, ha igaz is, hogy neked is számít ő?
40
de te vagy az, akinek az első férjével voltak gondjai ilyen téren.
sztem az elutasítás az lett volna, h. nem szeretlek, nem pedig az, h. gondolni fogok rád...
"Ezt max az exférjemnek mondanám, de azzal az értelemmel hogy szeretettel vinnék MÁR virágot a sírodra!"
ezt te írtad a kérdésem alá! sok keserűség van ebben! szóval jó lenne, ha befejeznéd, h. másra vetítesz ki dolgokat, és a sérelmeid vezetnek a kommentekben.
43
de hát a 37-es választ is te írtad!
41-es Első férjem sem volt, mint ahogy második sem, nem voltam házas.
Neked viszont nem ártana pszichológus! Nem vagy jelenleg a logikus gondolkodás birtokában a pasi miatt, még nagyobb probléma, ha esetleg sosem voltál.
Csak azt szerettem volna veled megértetni, hogy lehet, hogy halálosan szerelmes beléd, és minden gondolata te vagy, de kimondta, hogy nem folytathatjátok ami köztetek van. A nem az nem, mindegy, hogy mi van mögötte, ő meghozta a döntést.
sztem nem nekem kell szakember, hiszen a válaszok nagy része tőled származott.
ok, itt fejezzük be...
"Ezt max az exférjemnek mondanám, de azzal az értelemmel hogy szeretettel vinnék MÁR virágot a sírodra!"
ezért tehát senki nem vállalja a felelősséget, mi? haha...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!